Vores erhvervsejendomme sætter rammerne for den gode arbejdsplads

Leder du efter den helt rette erhvervsejendom til din virksomhed? Hos C.W. Obel Ejendomme finder du et stort udvalg af eftertragtede erhvervsejendomme til leje både i København og Aalborg. Vores fornemmeste opgave er at finde et erhvervslejemål, i en af vores erhvervsejendomme, som imødekommer de unikke ønsker og behov jeres virksomhed har.

Vi udlejer derfor markante kontorlejemål i erhvervsejendomme af højeste arkitektoniske kvalitet, hvor alle detaljer er velovervejet lige fra beliggenhed til infrastruktur. 

Attraktive lokaler i erhvervsejendom til leje

Vores portefølje af erhvervsejendomme til leje er under konstant udvikling i takt med at nye erhvervsejendomme købes og udlejes.

Mange virksomheder har unikke krav til deres fremtidige erhvervslejemål. Hos C.W. Obel Ejendomme er I altid velkommen til at ringe, hvis I har behov for personlig rådgivning. Vi har et stort kendskab til vores erhvervsejendommes særlige aktiver og særpræg,  så har I særlige ønsker i forbindelse med leje af en erhvervsejendom, som ikke fremgår på hjemmesiden, skal I blot kontakte os.

Ønsker I ikke at leje en hel erhvervsejendom, tilbyder vi også erhvervslejemål i flerbrugerhuse, hvor I kan nyde godt af stordriftsfordelene, som opstår ved at dele erhvervsejendommen med andre interessante virksomheder.

Erhvervsejendomme der øger medarbejdertrivsel

Det er bestemt ikke uden betydning, hvilken erhvervsejendom en virksomhed vælger at leje sig ind i. Det er vores erfaring, at de daglige omgivelser er af stor betydning for dine medarbejderes ve og vel.

Motiverende og interessante omgivelser øger trivslen og lysten til at yde en ekstra indsats. De daglige rammer er derfor ikke kun yderst vigtige for dine medarbejderes trivsel, men også for virksomhedens evne til at vækste og øge produktiviteten. Hos C.W. Obel Ejendomme er vi meget opmærksomme på, at de erhvervsejendomme, vi udlejer, skal danne rammerne for et motiverende og behageligt arbejdsmiljø.

Erhvervsejendomme i København og Aalborg

Hos C.W. Obel Ejendomme har vi valgt udelukkende at beskæftige os med erhvervsejendomme i København og Aalborg. Vi har derfor et stort kendskab til begge byer og deres muligheder, hvilket medvirker til at vi kan tilbyde vores kunder en lang række attraktive lejemål i erhvervsejendomme på eftertragtede adresser både i København og Aalborg.

I København finder du den største koncentration af erhvervsejendomme til udlejning i Danmark. Hos C.W. Obel Ejendomme finder du både erhvervsejendomme til leje på Frederiksberg, Amager, Østerbro, Nørrebro, Valby, København V, København K, København NV og i Hellerup.

Vores erfaring viser, at den rette erhversejendom har stor betydning for en virksomheds image og for medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen. Det store udvalg af erhvervsejendomme i København og omegn gør derfor, at du skal være meget bevist om din virksomheds behov, hvis du skal finde det helt rigtige lejemål.

Det samme gør sig gældende, hvis du skal finde en erhvervsejendom til leje i Aalborg. Aalborg er en by med et attraktivt erhvervsområde, som rummer mange forskellige former for erhverv. Hos C.W. Obel Ejendomme finder du en bred portfolio af erhvervsejendomme til leje, heriblandt Kulhuset, CWO-huset, og Visionshuset.

Tre gode råd til valg af erhvervsejendom

Der er meget at tage stilling til i forbindelse med udlejning af en erhvervsejendom. Hos C.W. Obel Ejendomme er vi eksperter i erhvervsejendomme og ved derfor, hvilke aspekter du skal lægge vægt på, når du leder efter erhvervsejendomme til leje.

Erhvervsejendomme er virksomhedens ansigt udadtil og derfor har en stor signalværdi overfor både kunder og partnere. Ejendommen har også betydning for dine medarbejderes hverdag og produktivitet. Læs mere om, hvad du skal lægge vægt på, når du søger efter et nyt lejemål i en erhvervsejendom i de følgende afsnit.

Beliggenhed er altafgørende for en erhvervsejendom

En af de vigtigste faktorer at medtænke, i udvælgelsen af erhvervsejendommens beliggenhed, er infrastrukturen. Virksomheden skal være lettilgængelig for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Det sætter høje krav til erhvervsejendommens beliggenhed. Du kan afklare virksomhedens behov for infrastruktur ved at svare på følgende:

  • Foregår mange af jeres møder i en bestemt bydel?
  • Hvilken transportform anvender jeres medarbejdere og gæster primært?
  • Har I behov for parkeringspladser?

Hos C.W. Obel Ejendomme hjælper vi jer med at afklare alle jeres behov, så vi sikrer, at vi finder det rette lejemålsmatch til jer. I vores øjne er det ikke nok, at I finder et erhvervslejemål eller en erhvervsejendom i den rette by. Bydelen, gaden og etagen skal også passe til jer og jeres behov!

Hvor stort er jeres servicebehov?

Når I skal leje jer ind i en erhvervsejendom, er det en god idé at revurdere jeres servicebehov, da virksomhedens størrelse og behov kan ændre sig med tiden. Måske har I behov for en større kantine, flere mødelokaler eller plads til flere medarbejdere. Uanset hvilke nye behov I måtte have, finder vi et lejemål, der imødekommer dem alle.

Vi har et stort og alsidigt udvalg af erhvervsejendomme til leje og tilbyder både erhvervsejendomme med og uden fællesfaciliteter. Blandt vores ejendomsportefølje kan helt sikkert også findes et lejemål, der opfylder jeres krav.

En gnidningsfri flytning

At flytte fra en erhvervsejendom til en anden kan være en lang og krævende proces. Vores mange års erfaring har lært os, at den bedste og mest gnidningsfrie proces opnås gennem forberedelse.

Lad os hjælpe jer godt videre på jeres virksomheds næste eventyr. Foruden at finde en erhvervsejendom der passer til jeres ambitioner og behov, hjælper vi også med alt det praktiske, der er forbundet med flytningen frem til overtagelsen og indflytningen.

Det er eksempelvis særdeles vigtigt at inddrage medarbejderne i processen og gøre det til en behagelig og tryg proces for dem også. I kan skabe tryghed og vække forventningernes glæde ved at invitere jeres medarbejdere ud til den nye erhvervsejendom, hvor de kan danne sig et indtryk af de nye rammer, inden I flytter.

Brug for råd og vejledning til jeres valg af erhvervsejendom?

Har vi vakt din interesse, eller er der spørgsmål, vi mangler at besvare? Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med informationer om udlejning af vores erhvervsejendomme og booking af fremvisninger. Kontakt os på mail@cwobel.dk eller ring til 33 33 94 94, hvis du har nogle spørgsmål.