Find din nye lejebolig i Storkøbenhavn eller Aalborg

Velkommen til boligafdelingen

C.W. Obel Ejendomme tilbyder nyistandsatte og attraktive lejligheder fordelt over en række populære postnumre. Vores lejligheder er fyldt med naturligt lys og designet i moderne stil med egen altan eller terrasse. Find dit nye hjem i trygge og behagelige rammer med plads til singler, par og den store eller lille familie.

Ledige lejemål lige nu

Her kan du se, hvilke lejemål, der er ledige lige nu. Hvis du har spørgsmål til en specifik bolig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Din næste bolig er måske vores

Leder du efter et nyt hjem? Vi har et bredt udvalg af moderne og flotte boliger i Aalborg og København. Måske finder du dit næste hjem lige her.

Se filmen her.

Vil du holdes opdateret?

Attraktive lejemål i Aalborg og Storkøbenhavn. Vil du holdes ajour? Skriv dig op her, og modtag seneste nyt fra os.

Du giver samtykke til, at C.W. Obel Ejendomme må kontakte dig per mail. Dine oplysninger videregives ikke, og vi lover at passe rigtig godt på dem.

Værd at vide som lejer

Hos C.W. Obel Ejendomme har vi regler, som skal sikre, at der tages mest muligt hensyn til vores ejendomme og de øvrige beboere. Det er de samme regler, som sikrer, at du kan føle dig godt tilpas og tryg som lejer hos os.

Indflytning
Indflytning
Vedligeholdelse
Vedligeholdelse
Husleje
Husleje
Husdyr
Husdyr
Nøgler
Nøgler
Rygning
Rygning
Støj og fester
Støj og fester
Fremleje
Fremleje
Beboerresraesentantioner
Beboerrepræsentation
Parkering
Parkering
El-ladestandere
El-ladestandere
Opsigelse
Opsigelse
Fraflytning
Fraflytning
previous arrow
next arrow

Om vores boliger

Hos C.W. Obel Ejendomme har vi et stort fokus på boligudlejning. Vi driver og administrerer selv vores omkring 1.000 lejemål i Storkøbenhavn og Aalborg, med egne administratorer og viceværter.