Find din nye lejebolig i Storkøben­havn eller Aalborg


Se vores ledige boliglejemål

C.W. Obel Ejendomme skaber trivsel og livsglæde gennem et udvalg af lejeboliger, hvor fokus er på kvalitet, beliggenhed og et attraktivt lokalmiljø. Som lejer vil du drage fordel af nogle velordnede og vedligeholdte ejendomme, der tilbyder trygge, behagelige rammer for dig og din familie.

43 Ledige boliger

Adresse Status
Badehusvej 12, 1. Dør21 9000 Aalborg
Led.
Badehusvej 12, st. Dør17 9000 Aalborg
Led.
Badehusvej 12, st. Dør19 9000 Aalborg
Led.
Badehusvej 14, 1. Dør11 9000 Aalborg
Led.
Badehusvej 14, 1. Dør16 9000 Aalborg
Led.
Badehusvej 14, st. Dør1 9000 Aalborg
Led.
Badehusvej 14, st. Dør104 9000 Aalborg
Led.
Badehusvej 14, st. Dør2 9000 Aalborg
Res.
Badehusvej 14, st. Dør3 9000 Aalborg
Led.
Badehusvej 16, 3. tv. 9000 Aalborg
Led.
Badehusvej 16, st. th. 9000 Aalborg
Led.
Else Alfelts Vej 32 B, 3. Dør1 2300 København S
Led.

Mere end en bolig

Find din næste lejebolig hos C.W. Obel Ejendomme

C.W. Obel Ejendommes mål er, at vores beboere føler sig hjemme og blomstrer i deres nye hjem. Derfor tilbyder vi en række nye lejeboliger i Storkøbenhavn og Aalborg, som vi har fået bygget og istandsat, så de lever op til vores høje kvalitetskrav og er helt indflytningsklar. De venter bare på dig.

Hvorfor du skal vælge en lejebolig hos C.W. Obel Ejendomme

Det kan være vanskeligt at overskue det enorme udbud af boligselskaber og boligportaler, når man skal finde sin næste lejebolig. Samtidig har efterspørgslen i de store byer aldrig været større, end den er nu.

C.W. Obel Ejendomme er specialiseret i den forstand, at vi primært gør os i nye og nyistandsatte boliger med henblik på at hjælpe vores potentielle lejere med at finde netop deres drømmebolig.

Vi ønskede at flytte internt

”Efter at have boet alene i en lejlighed i AstaHus i et par år, blev det nødvendigt med en større lejlighed, da jeg skulle flytte sammen med min kæreste. Vi var slet ikke i tvivl om, at vi skulle forsætte med at bor her. Lejlighederne er af høj kvalitet, området omkring bygningerne er hyggelige og grønne, og det ligger i kort afstand til centrum af Aalborg.”


Jonas, 30 år

AstaHus

Smukke lejeboliger i høj kvalitet

Vores høje krav til boligerne består af et samspil mellem flere elementer. Vores ledige lejeboliger er af høj æstetisk og arkitektonisk kvalitet. De er designet i en moderne stil med masser af naturligt lys, og hver lejebolig har enten en altan eller en terrasse. Det er afgørende, at vores lejeboliger indgyder vitalitet og inspiration hos vores beboere.

Beliggenhed i inspirerende omgivelser

Beliggenheden er også afgørende, når man skal finde den bedste lejebolig. C.W. Obel Ejendommes portefølje tæller i øjeblikket omkring 1.000 lejeboliger fordelt på syv ejendomme. Ligesom lejeboligerne skal være attraktive, skal nærområdet ligeledes være dynamisk og fremme livskvaliteten hos beboerne.

Når man finder en ledig lejebolig, er det derfor afgørende, at omgivelserne byder på en mangfoldighed af muligheder. Alle vores ledige lejeboliger ligger på attraktive adresser i nabolag, der står i fuldt flor. Du vil være tæt på institutioner, indkøbsmuligheder, kulturtilbud, grønne arealer, offentlig transport samt byens puls, når du lejer en lejebolig hos C.W. Obel Ejendomme.

Du vil også være en del af et stærkt boligfællesskab og miljø, hvor sammenhold, tryghed og mangfoldighed er omdrejningspunkter.

Vi udlejer både til børnefamilier, par, seniorer og singler med god økonomi. Vi har noget til enhver smag og alle faser af livet – det skaber mangfoldighed og diversitet og ikke mindst gode betingelser for gode nabofællesskaber.

Nærhed skaber tryghed

Når man skal finde en lejebolig, er det praktiske rundt omkring enormt vigtigt. Da C.W. Obel Ejendomme ønsker at være en partner fremfor et mellemled for vores lejere, fokuserer vi på og vægter vores beboeres trivsel højt. Vi har viceværter, som er synlige og tilgængelige i det daglige. De står bl.a. selv for drift og vedligeholdelse af lejeboligerne.

Vi mener, at denne nærhed og det høje serviceniveau bidrager til at skabe en tryg hverdag for vores beboere. Vi er her for vores lejere, når de har brug for det.

Samtidig med at vi vil gøre det så nemt og trygt for vores beboere, vil vi også give dem mest mulig frihed. Derfor kan man i vores lejeboliger søge dispensation til at holde husdyr – fx én mindre hund eller én kat. Mindre kæledyr kræver ikke dispensation.

Du er i trygge hænder hos C.W. Obel Ejendomme

Ønsker du at vide mere om C.W. Obel Ejendomme, kan du følge med på vores inspirationsside, der løbende bliver opdateret. Her kan du læse det seneste nye – det kan være praktiske informationer om C.W. Obel Ejendomme, fx hvordan du opsiger et lejemål. Du kan også læse artikler med gode råd og inspiration til din boligindretning, fx når du skal indrette din altan.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller er interesseret i en af vores ledige lejeboliger, skal du blot kontakte os på 33 33 92 92 eller på bolig@cwobel.dk

Vi har egen vicevært

“Da jeg skulle finde mit nye hjem, ønskede jeg en lejlighed med materialer i høj kvalitet og samtidig ønskede jeg at bo et sted, hvor der ikke er for meget støj. Og det er lige præcis, hvad jeg har fået. Her er dejlig roligt, det ligger centralt med gode transportmuligheder, og så har vi egen vicevært, hvilket er virkelig rart.”


Nils, 51 år

Trekronergade124