Find dit nye lejemål i Storkøben­havn eller Aalborg


Se vores ledige erhvervslejemål

Hos C.W. Obel Ejendomme er vores mission at hjælpe virksomheder med at forbedre deres resultater gennem en mere effektiv udnyttelse af deres erhvervslejemål. Midlerne til at opnå dette er større signalværdi, højere fleksibilitet og en forbedret totaløkonomi. C.W. Obel Ejendomme tilbyder rammerne, der hjælper jer med at skabe bedre resultater.

Mere end en arbejdsplads

Vores erhvervsejendomme sætter rammerne for den gode arbejdsplads

Leder du efter det helt rette erhvervslejemål til din virksomhed? Hos C.W. Obel Ejendomme finder du et stort udvalg af eftertragtede erhvervsejendomme til leje både i Storkøbenhavn og Aalborg. Vores fornemmeste opgave er at finde et erhvervslejemål, i en af vores erhvervsejendomme, som imødekommer de unikke ønsker og behov jeres virksomhed har.

Attraktive lokaler i erhvervslejemål

Vi har både små og store erhvervslejemål, domicil ejendomme samt flerbrugerhuse, hvor I kan nyde godt af stordriftsfordelene, som opstår ved at dele erhvervsejendom med andre interessante virksomheder.

Mange virksomheder har unikke krav til deres fremtidige erhvervslejemål. Hos C.W. Obel Ejendomme er I altid velkommen til at kontakte os, hvis I har behov for personlig rådgivning eller sparring på et lejemål. 

Inspirerende omgivelser og rå detaljer hos C.W Obel Ejendomme

“Vi er en start-up virksomhed med 17 ansatte, og vi ønskede at finde nogle lokaler, som er velegnet til at drive virksomhed fra, men som ikke skreg “kedeligt kontormiljø.” Her i Valby er vi havnet i nogle virkelig inspirerende omgivelser, med rå detaljer og gennemarbejdet renovering fra C.W. Obel Ejendommes side. Samarbejdet er rigtig godt. Kvalitet og punktlighed skinner igennem. Jeg kan varmt anbefale C.W. Obel Ejendomme som udlejer.”

 

Martin Blicher Sawhney fra Junu.io
Lejer Trekronergade 126

Erhvervsejendomme der øger medarbejdertrivsel

Det er bestemt ikke uden betydning, hvilken erhvervsejendom en virksomhed vælger at leje sig ind i. Det er vores erfaring, at de daglige omgivelser er af stor betydning for dine medarbejderes ve og vel. Motiverende og interessante omgivelser øger trivslen og lysten til at yde en ekstra indsats. De daglige rammer er derfor ikke kun yderst vigtige for dine medarbejderes trivsel, men også for virksomhedens evne til at vækste og øge produktiviteten. Hos C.W. Obel Ejendomme er vi meget opmærksomme på, at de erhvervsejendomme, vi udlejer, skal danne rammerne for et motiverende og behageligt arbejdsmiljø.

Tre gode råd til valg af nyt erhvervslejemål

Der er meget at tage stilling til i forbindelse med valg af et erhvervslejemål. Hos C.W. Obel Ejendomme er vi eksperter i erhvervsejendomme og ved derfor, hvilke aspekter du skal lægge vægt på, når du leder efter et nyt erhvervslejemål til leje. Dit lejemål er virksomhedens ansigt udadtil, og derfor har det en stor signalværdi overfor både kunder og partnere, men også for dine medarbejderes hverdag og produktivitet. 

Beliggenhed er altafgørende for et erhvervslejemål

En af de vigtigste faktorer at medtænke, i udvælgelsen af et nyt erhvervslejemål er beliggenhed og infrastrukturen. Virksomheden skal være lettilgængelig for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Du kan afklare virksomhedens behov for infrastruktur ved at svare på følgende:

  • Foregår mange af jeres møder i en bestemt bydel?
  • Hvilken transportform anvender jeres medarbejdere og gæster primært?
  • Har I behov for parkeringspladser?


Hos C.W. Obel Ejendomme hjælper vi jer med at afklare alle jeres behov, så vi sikrer, at vi finder det rette lejemålsmatch til jer.

Brug for råd og vejledning til valg af jeres nye erhvervslejemål?

Har vi vakt din interesse, eller er der spørgsmål, vi mangler at besvare? Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med informationer om udlejning af vores erhvervslejemål og booking af fremvisninger. Hvis du har nogle spørgsmål kan vi kontaktes på erhverv@cwobel.dk eller ring til 33 33 94 94.

Hvor stort er jeres servicebehov?

Når I skal leje jer ind i en erhvervsejendom, er det en god idé at vurdere jeres servicebehov, da virksomhedens størrelse og behov kan ændre sig med tiden. Måske har I behov for en kantine, mange mødelokaler eller plads til ekstra medarbejdere. Uanset hvilke ønsker I har, kan vi hjælpe med at finde et lejemål, der imødekommer jeres behov. Vi har et stort og alsidigt udvalg af erhvervslejemål til leje og tilbyder både erhvervslejemål med og uden fællesfaciliteter. Blandt vores ejendomsportefølje kan helt sikkert også findes et lejemål, der opfylder jeres krav.