Tilmeld dig her, og bliv opdateret om vores ejendomme


Unikke erhvervslejemål på nogle af landets bedste adresser. Vil du holdes ajour? Skriv dig op her, og modtag seneste nyt fra os.

C.W. Obel Ejendomme udlejer markante ejendomme til markante virksomheder. Vores lejemål styrker virksomhedens image, og inspirerende omgivelser øger arbejdsglæden og den daglige effektivitet. I takt med at ambitionerne ændres, sørger vi for, at rammerne tilpasses.

Vores erhvervslejemål er placeret i Storkøbenhavn og Aalborg. Vi ved, hvor afgørende det rigtige lejemål er for en virksomheds forretning, og vi har mange års erfaring med at matche virksomheder med det helt rigtige lejemål.

Vil du have besked om nye erhvervslejemål?

Attraktive lejemål i Aalborg og Storkøbenhavn. Vil du holdes ajour? Skriv dig op her, og modtag seneste nyt fra os.

Ved tilmelding, giver du samtykke til, at C.W. Obel Ejendomme må sende dig e-mails, hvor vi informerer om vores ledige lejemål og hvad der sker på vores ejendomme, samt til at indsamle oplysninger om, hvordan du interagerer med vores nyhedsbreve. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og du kan læse mere om dine rettigheder og hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Følg med på LinkedIn og Facebook, hvor vi deler nyheder og historier om vores ejendomme.