Job & karriere

Job & karriere

Her på siden kan du se, når vi har ledige stillinger, samt hvad det indebærer at arbejde hos C.W. Obel Ejendomme.

Vi har pt. ingen ledige stillinger.

Vil du arbejde hos C.W. Obel Ejendomme?

Vi er en arbejdsplads med 40+ medarbejdere, som kommer fra forskellige baggrunde. Vi ansætter de bedste kandidater til vores ledige stillinger uanset alder, etnicitet og køn. Vil du være en del af holdet?

Har vi ledige stillinger, kan du se dem herunder. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvorfor arbejde hos C.W. Obel Ejendomme?

C.W. Obel Ejendomme har siden slutningen af 1990’erne været et selvstændigt datterselskab under C.W. Obel A/S. Vi sætter en ære i at udvikle, drive og udleje attraktive, velholdte lejemål til bolig og erhverv i både Storkøbenhavn og Aalborg.

Vi er ejendomsadministratorer, driftsledere, ejendomsfunktionærer, markedskoordinatorer, udlejningschefer, bogholdere og mange flere. Fælles for alle er, at vi med engagement og stolthed ønsker at give vores lejere en god og tryg hverdag i vores ejendomme.

Vi stiller store krav til vores ejendomme – og ligeledes stiller vi høje krav til hinanden i det daglige arbejde. Men vi finder også tid til at have det sjovt sammen, og vi har en god og uformel tone, som kommer til udtryk i glade medarbejdere, som yder en stor indsats i en travl hverdag.

Om os

C.W. Obel Ejendomme udlejer attraktive, velholdte lejemål til bolig og erhverv i både Storkøbenhavn og Aalborg. Vi stiller høje krav til beliggenhed, æstetik og arkitektonisk kvalitet, og sammen kan vi finde den helt rigtige adresse til dig, der matcher dine ønsker og behov.

Følg med på Facebook, Instagram og LinkedIn, hvor vi deler nyheder og historier om vores ejendomme og organisation.