Er du på udkig efter en lejebolig i Storkøbenhavn?

C.W. Obel Ejendomme skaber trivsel og livsglæde gennem et udvalg af lejeboliger, hvor fokus er på kvalitet, beliggenhed og et attraktivt lokalmiljø. Som lejer vil du drage fordel af nogle velordnede og vedligeholdte ejendomme, der tilbyder trygge, behagelige rammer for dig og din familie.

Vælg område og klik for at vise resultater.

25 Ledige boliger

Adresse Status
Else Alfelts Vej 60D 2 th. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 60E 2 tv. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 60F 5 th. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 60F 6 tv. 2300 København S
Res.
Else Alfelts Vej 62A st. th. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 62B 1 tv. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 62B 4 tv. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 64A 2 mf. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 66A 3 th. 2300 København S
Res.
Else Alfelts Vej 66B 2 th. 2300 København S
Led.
Else Alfelts Vej 66E 6 th. 2300 København S
Led.
Hans Hedtofts Gade 6, 4. tv. 2300 København S
Led.

Ledige boliger i København

C.W. Obel Ejendomme tilbyder en række lejeboliger i Storkøbenhavn til dig og din familie. Alle vores lejelejligheder i Storkøbenhavn er beliggende på attraktive adresser i ejendomme af høj kvalitet. Vores lejeboliger i Storkøbenhavn er perfekte til børnefamilier, unge par, seniorer og singler med god økonomi.

C.W. Obel Ejendomme – bedre bolig, bedre trivsel

Hos C.W. Obel Ejendomme er det altafgørende, at du føler dig godt tilpas og tryg i dit nye hjem. Vi tilbyder smukke kvalitetslejligheder til leje i Storkøbenhavn, og vi har konstant fokus på jeres trivsel i vores lejeboliger.

Derfor har vi viceværter, som er synlige og tilgængelige i det daglige. De står bl.a. for drift og vedligeholdelse – en velholdt og rengjort ejendom øger beboernes trivsel og tryghed. Vi sørger for ejendomme med høj service, tilgængelighed og nærhed. Vi mangler bare dig. Velkommen hjem.

I alle vores lejeboliger i Storkøbenhavn kan du ansøge om dispensation til et husdyr, fx én mindre hund eller én kat. Mindre kæledyr som fugle, marsvin, kaniner, hamstere og små akvarier kræver ikke dispensation.

Du kan læse mere information om husdyr på vores informationsside.

Lej en lejlighed i København i C.W. Obel Ejendommes trygge rammer

C.W. Obel Ejendomme har seks forskellige ejendomme i Storkøbenhavn. Nedenfor kan du læse om og se ejendommene.

Teglværkskajen på Teglholmen

Teglværkskajen er perfekt til dig, der ønsker at leje en lejlighed i København, der kombinerer det bedste fra byens liv og tilbud, fantastisk udsigt over havnen, et levende lokalmiljø samt plads til ro og fordybelse i familielivet. Ejendommen er moderne og nybygget, men fremstår tidløs i sit design.

Læs mere om Teglværkskajen her.

CobraHave i Ørestad Syd

CobraHave tilbyder lejeboliger i et af Københavns mest progressive kvarterer. Det er tæt på metro, institutioner, grønne områder, herunder Kalvebod Fælled, hyggelige caféer og gode indkøbsmuligheder. Stuelejlighederne har egne terrasser, og med de øvrige lejeboliger følger dejlige altaner. I CobraHave er alt det bedste inden for rækkevidde.

Læs mere om CobraHave her.

Grønningen på Islands Brygge 

Grønningen er beliggende ved den grønne kile, der strækker sig fra Amager Fælled til Havnefronten langs Islands Brygge. Du har gåafstand til havn, rig natur, institutioner, offentlig transport, caféer og hyggelige specialbutikker. Grønningen er en enestående chance for at bo i en lejebolig i et af Københavns mest populære kvarterer. Alle lejligheder har enten en hyggelig have eller altan.

Læs mere om Grønningen her.

Trekronergade124 i Valby

Trekronergade124 er en af C.W. Obel Ejendommes nyeste udvidelser. Ejendommen blev opført i 2020 og er beliggende i Valbys nye, spændende bydel på hjørnet af Trekronergade og Carl Jacobsens Vej. Du er tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, institutioner, natur og et blomstrende lokalmiljø. Alle lejlighederne er af høj kvalitet med dejligt lysindfald, god planløsning og ekstra loftshøjde.

Læs mere om Trekronergade124 her.

Kirkebjerg Parken i Brøndby

Kirkebjerg Parken giver dig det bedste fra to verdener. Du kommer til at bo i et historisk og grønt bykvarter, hvor du kan nyde naturen, som den bør nydes. Du får også et spændende og frembrusende lokalmiljø med fællesskab og nærhed til alt, hvad du har brug for.

Kirkebjerg Parken ligger i Brøndbyvester lige ved Glostrup st., hvor der er gode muligheder for offentlig transport, strand og institutioner. Alle lejligheder har en altan eller egen terrasse, hvis du bor i stueetagen. Du får også et indbydende og hyggeligt gårdhavemiljø.

Læs mere om Kirkebjerg Parken her.

HeerupHave Ørestad Syd

HeerupHave er en skøn blanding af lejligheder og rækkehuse side om side. Byggeriet er en genfortolkning af et klassisk københavnsk boligbyggeri – med et moderne twist. Lejeboligerne i HeerupHave er en del af et lokalområde med kulturtilbud, indkøbsmuligheder, caféer, grønne omgivelser og børnefamilier. Byggeriet består af 77 stk. 2-4-værelses lejligheder på 50-89 m² og 14 rækkehuse på 121-141 m².

Læs mere om HeerupHave her.

Er du er interesseret i en af vores skønne lejeboliger i København, kan du kontakte os på 33 33 92 92 eller send os en mail på bolig@cwobel.

C.W. Obel Ejendomme tilbyder også boliger i Aalborg.