Ledige lejligheder på Islands Brygge?

Islands Brygge er et af Københavns mest attraktive områder. Her tilbyder vi moderne lejligheder til leje i forskellige størrelser, som imødekommer dine behov og ønsker for et nyt hjem.

Se alle vores ledige lejeboliger på Islands Brygge herunder.

Vi har pt. ingen ledige lejemål på Islands Brygge.

Få et overblik over vores ledige lejemål

C.W. Obel Ejendomme tilbyder flotte og moderne lejligheder, som er helt indflytningsklare og som lever op til vores høje kvalitetskrav. Har du ikke fundet præcist, hvad du søger, kan du her finde et samlet overblik over, hvilke af vores lejemål, der står ledige lige nu.

Se lignende

C.W. Obel Ejendomme udlejer attraktive, velholdte lejemål til bolig og erhverv i både Storkøbenhavn og Aalborg. Her kan du se andre lejemål som minder om denne.

Vil du vide mere?

C.W. Obel Ejendomme tilbyder nyistandsatte og attraktive lejligheder i Storkøbenhavn og Aalborg. Vores lejligheder er fyldt med naturligt lys og designet i moderne stil, oftest med egen altan eller terrasse. Find dit nye hjem i trygge og behagelige rammer med plads til singler, par og den store eller lille familie.

Vil du vide mere om hvordan det er at bo hos os, så læs mere på vores Værd at vide som lejer side.

Lejeboliger på Islands Brygge

C.W. Obel Ejendomme tilbyder en række kvalitetslejligheder i København, hvor alle ejendomme er bygget og udviklet med det klare formål at realisere drømmeboligen for vores lejere. Et sted hvor æstetik, arkitektur, beliggenhed og fællesskab går op i en højere enhed. Vores boligejendom Grønningen, der er beliggende på Islands Brygge, er én af vores populære ejendomme.

Det har aldrig været mere attraktivt at bo i København end nu, og Islands Brygge er en bydel, der er i konstant udvikling, og som har vist sig at være en af de mest attraktive adresser i København.

C.W. Obel Ejendomme tilbyder smukke og eftertragtede lejeboliger på Islands Brygge, hvor du altid er i nærheden af liv, fællesskab og smukke omgivelser.

Grønningen – de mest eftertragtede lejligheder på Islands Brygge

C.W. Obel Ejendommes ejendom Grønningen er blandt de mest eftertragtede lejeboliger på Islands Brygge. Udover at Islands Brygge i sig selv er et af de mest populære steder i København at bosætte sig, ligger Grønningen i hjertet af bydelen. Her smelter københavnsk autenticitet, rigt kulturliv, smuk arkitektur, grønne arealer og gåafstand til havnen sammen.

Grønningen er fordelt på to blokke – Hans Hedtofts Gade og H.C. Hansens Gade. Ejendommen blev opført i 2005 og er tegnet af nogle af de mest anerkendte og prisvindende danske arkitektvirksomheder, Lundgaard & Tranberg Arkitekter.

Grønningen består af 70 lejligheder på Islands Brygge, der spænder mellem 2-4 værelser i størrelserne fra 75-103 m² . Området ligger ved den grønne kile, der strækker sig fra det smukke Amager Fælled til Havnefronten langs Bryggen.

Vores lejligheder på Islands Brygge har et moderne udtryk med store glaspartier, der giver lejlighederne et dejligt lysindfald. Alle lejlighederne har en flot altan eller en terrasse tilknyttet. Du har samtidig mulighed for at søge om dispensation til at holde én mindre hund eller én kat. 

Islands Brygge har gennemgået en forvandling fra industrikvarter til en moderne og populær bydel. Man kan stadig opleve det gamle og rå København, samtidig med at man kan opleve en blomstrende og pulserende bydel, der er præget af kultur, studieliv, idyl, unikke specialbutikker og en mangfoldighed af mennesker.

Bæredygtig og innovativ arkitektur

Arkitektfirmaet Lundgaard og Tranberg er kendt for sin nytænkende, vedkommende og visionære arkitektur. Med store projekter som Arbejdermuseet, Den Kongelige Opera i Stockholm, Ofelia Plads, Kilen for Copenhagen Business School, Det Kgl. Teaters Skuespilhus og Tietgenkollegiet under bæltet, stræber arkitekterne efter en sanselig og bæredygtig arkitektur, der er med til at styrke fællesskaber og det offentlige liv i byen.

”Arkitektur er et offentlig anliggende, der vedkommer os alle. God arkitektur tiltrækker mennesker og bidrager til fællesskaber. God arkitektur skal være en generøs gestus til stedet, omgivelserne og samfundet.” – Lundberg & Tranberg Arkitekter.

Det forenklede og humanistiske perspektiv gør sig i høj grad gældende om lejeboligerne på Islands Brygge. Projektet har bidraget til udviklingen af Islands Brygge og har skabt lejeboliger, der har et stærkt fundament for et styrket fællesskab blandt beboerne.

Få inspiration til din boligindretning

Du kan følge med på vores inspirationsside, hvor der løbende bliver lagt artikler ud. Du kan fx finde inspiration og gode råd til, hvordan du kan indrette altanen i din nye lejebolig på Islands Brygge. Du kan også læse om forskellige praktiske anliggender, fx hvordan du opsiger et lejemål hos C.W. Obel Ejendomme. 

Hvis du har spørgsmål til C.W. Obel Ejendomme, eller hvis du er interesseret i en af de attraktive lejeboliger på Islands Brygge, så kontakt os på 33 33 92 92 eller på bolig@cwobel.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.