Ledige lejligheder på Teglholmen?

Teglholmen ligger lige ud til vandet ved Københavns Sydhavn. C.W. Obel Ejendomme tilbyder moderne, lyse lejligheder med en eksklusiv udsigt og moderne faciliteter, der passer til ethvert behov.

Med en bolig på Teglholmen er du tæt på mange af byens muligheder, og med gode transportmuligheder er det nemt at komme hurtigt til og fra dit hjem. Der er hurtig busforbindelse til Hovedbanegården, og med åbningen af M4 metroen i 2024 bliver det endnu nemmere at komme rundt i byen.

Se vores ledige boliger på Teglholmen herunder.

8 Ledige boliger

Lejebolig på Teglholmen

Hos C.W. Obel Ejendomme tilbyder vi lejeboliger på den attraktive beliggenhed, Teglholmen, lige ud til vandet ved Københavns Sydhavn. Teglværkskajen er én af vores moderne ejendomme med en unik udsigt til vandet i et af Københavns hurtigst voksende kvarterer.

Teglholmen har et livligt miljø med caféer, kaffebarer og spisesteder. Og når du skal udforske området omkring Teglholmen, kan du med fordel tage et smut forbi til lækker mad og hyggelige events på Banegaarden eller gourmetsupermarkedet, Supermercado, som bugner af italienske delikatesser.

Med Teglholmens placering lige ved vandet er der rig mulighed for at nyde havnen, havnebassinerne, lystbådehavnen og fritiden med fx kajak, paddelboard eller en svømmetur.

Teglværkskajen – moderne lejligheder med grønne løsninger

Teglværkskajen er centralt beliggende på Teglholmens Østkaj 35-67. Ejendommen består af fire karrer og huser 193 lejligheder i størrelserne 84-140 m² fordelt på 3 og 4 værelser. Lejlighederne er tegnet af arkitekterne, Danielsen Architecture.

Alle boligerne er skabt med fokus på moderne, bæredygtige løsninger, der giver dig og resten af din husstand de bedste faciliteter i det daglige.

Boligerne lever op til energimærke A-2015 kravene og giver nem adgang til en grønnere hverdag. Der er bl.a. opsat nye ladestandere i parkeringskælderen under ejendommen, hvor beboerne både kan parkere og oplade el-bilen.

Generelt danner lejeboligerne rammerne om et grønt og bæredygtigt område med nogle af de nyeste og mest innovative løsninger til rådighed. 

En lejebolig på Teglholmen med plads til det hele

Det er ikke kun beboerne, der får glæde af de nyeste faciliteter. Vi har også skabt plads til både familie, overnattende gæster og arrangementer i ejendommen.

Beboere kan leje vores to gæsteværelser, som hører til ejendommen, til deres overnattende gæster. Og hvis du skal fejre en særlig begivenhed, kan du leje vores fælleslokale med køkken, fest- og loungeområde, der indbyder til sammenkomst og hygge.

På Teglværkskajen er der plads til alle - både beboere, gæster og børn.  Mellem de fire karrer er der lavet et imponerende grønt gårdmiljø med en stor legeplads, så der er plads til mange timers leg og fællesskab.

Find en lejebolig på Teglholmen med vandkig, byliv og natur tæt på

Der ligger både en skole og et børnehus på nabogrunden ved siden af vores ejendom, så børnene kan have deres hverdag tæt på hjemmet. Samtidig har du Netto og andre dagligvarebutikker få skridt fra din hoveddør. Du får også glæde af et opblomstrende byliv med både cafeer og restauranter.

Når du bosætter dig på Teglværkskajen, har du alle hverdagens fornødenheder i dit lokale nærmiljø. Samtidig får du et hjem med en helt unik placering lige ud til Københavns Sydhavn.

Med vandet lige ude foran hoveddøren er der rig mulighed for at nyde havnen, havnebassinerne og lystbådehavnen i fritiden. Der er plads til en bred vifte af interesser, uanset om du er vinterbader, sejler, eller bare gerne vil have naturen tæt på.

Flere nye lejligheder på Teglholmen

Tidligere var Teglholmen et tungt industrikvarter, som fik sit navn efter det teglværk, der lå i området. Værket leverede bl.a. tegl til udbygningen af Vesterbro. I dag er der stadig noget erhverv tilbage, men området er primært udbygget til beboelse og rummer mere end 5.000 leje-, andels- og ejerboliger. TV2 ligger i dag på Teglholmen og Aalborg Universitet har også et københavnsk campus i bydelen. Bydelen grænser op til den populære kanalby, Sluseholmen, på den ene side og Enghave Brygge på den anden. Samtidig er bydelen centralt placeret op til Vesterbro, Sydhavnen og Valby, og du er i cykelafstand til resten af byen.

Du kan komme til hovedbanegården på blot et kvarter, og med anlæggelsen af den nye M4 metro i 2024 bliver det endnu nemmere at komme til og fra området.

Teglholmen er på mange måder en grøn oase midt i byen. Et overraskende moderne kvarter i stor udvikling med en af Københavns mest attraktive havneplaceringer. Hos C.W. Obel Ejendomme er vi stolte af at kunne tilbyde lejeboliger på Teglholmen sammen med vores andre ejendomme i bl.a. Ørestad SydIslands Brygge  og andre attraktive lokationer i København.

Har du spørgsmål til vores ejendom på Teglholmen, eller er du interesseret i at leje en bolig, er du altid velkommen til at kontakte os på 33 33 92 92 eller på bolig@cwobel.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.