Er du på udkig efter en lejebolig i Aalborg?

C.W. Obel Ejendomme skaber trivsel og livsglæde gennem et udvalg af lejeboliger, hvor fokus er på kvalitet, beliggenhed og et attraktivt lokalmiljø. Som lejer vil du drage fordel af nogle velordnede og vedligeholdte ejendomme, der tilbyder trygge, behagelige rammer for dig og din familie.

Se alle vores ledige lejeboliger i Aalborg herunder.

3 Ledige boliger

Ledige boliger i Aalborg

Vores lækre kvalitetslejligheder til leje i Aalborg befinder sig i ejendommen AstaHus, hvor vi har 118 lejligheder. Lejlighederne er perfekte til børnefamilier, par og singler med god økonomi, som ønsker at bo i en fremstormende storby tilsat provinsens charme samt naturrige og smukke omgivelser.

Bedre bolig og bedre trivsel i en lejebolig hos C.W. Obel Ejendomme

Hos C.W. Obel Ejendomme går vi aldrig på kompromis med kvaliteten på vores ejendomme – både i forhold til det æstetiske, beliggenheden og det praktiske. Disse principper er med til at sikre, at vores lejere føler sig trygge og inspirerede i deres lejebolig i Aalborg. Og vigtigst af alt – de føler sig hjemme.

Vi har egne viceværter i alle vores ejendomme, som er synlige i det daglige, og som står for service, drift og vedligeholdelse af ejendommene. Det skaber en nærhed og tilgængelighed for vores lejere, der medfører en større tryghed og trivsel blandt beboerne. Vores lejeres trivsel er altafgørende hos C.W. Obel Ejendomme.

Som noget unikt kan du hos C.W. Obel Ejendomme søge om dispensation til at holde én mindre hund eller kat. Andre mindre kæledyr som fx mindre fugle, kaniner, marsvin, hamstere og små akvarier kræver ikke dispensation.

Du kan læse mere om vores regler for husdyr under vores informationsside til dig, der er lejer. 

Lejligheder til leje i Aalborg

C.W. Obel Ejendommes portefølje i Aalborg består af ejendommen AstaHus, der er beliggende i Aalborgs gamle tobaksområde på Badehusvej og Strandvejen, og som har været i familien Obels ejerskab siden 1898. Astahus er opkaldt efter Asta Obel, som i 1956 grundlagde Det Obelske Familiefond og i 1921 blev eneejer af C.W. Obels tobaksfabrik på Badehusvej.

Boligprojektet, der stod klar i 2020, udgør en del af Aalborgs skyline og er bygget i høj kvalitet med det tidsløse design, der kendetegner Skandinavien. Med udsigt over Limfjorden, Aalborgs summende byliv tæt på samt charmen fra Vestbyen er AstaHus en af de mest attraktive ejendomme i Aalborg – og vil være det mange år ud i fremtiden.

AstaHus

AstaHus er C.W. Obel Ejendommes hjertebarn i Aalborg. Ejendommen er tegnet af ERIK Arkitekter og består af 118 attraktive lejeboliger i det centrale Aalborg. Lejeboligerne ligger tæt på kultur, vand og flotte udearealer. Ejendommens attraktive placering gør, at du enten har udsigt til Limfjorden eller over den smukke by.

Lejeboligerne i AstaHus varierer i størrelse – vi kan både imødekomme den enlige lejer, parret i en lille toværelseslejlighed eller den større familie i en stor fireværelseslejlighed. Vores lejeboliger i Aalborg er lyse med store vinduespartier.

Lejeboligerne er indrettet stilfuldt og fleksibelt, så du kan sætte dit helt eget præg på dit nye hjem. Lejlighederne har enten altan eller egen terrasse, og gårdmiljøet er vedkommende og inspirerende, hvor man kan møde sine naboer og være en del af fællesskabet.

Du kan læse mere om AstaHus her.

Har du spørgsmål vedrørende vores lejeboliger, så tøv ikke med at kontakte os på 33 33 92 92 eller send os en mail på bolig@cwobel.dk.

C.W. Obel Ejendomme tilbyder også boliger i københavn.