Husdyr

 

Hunde/katte

Det er som udgangspunkt ikke tilladt at holde husdyr i vores ejendomme. I flere af vores ejendomme kan der søges om dispensation til at holde én mindre hund eller én kat pr. lejemål. Der dispenseres på intet tidspunkt for tilladelse til at holde to husdyr, krybdyr eller lign.

En mindre hund defineres som en hund á ca. 10 kg.

For at søge om tilladelse til at holde én mindre hund eller én kat, skal du udfylde nedenstående formular eller anmode om en ansøgningsblanket på bolig@cwobel.dk. Når vi har modtaget formularen, vil vi behandle ansøgningen og give dig en skriftlig tilbagemelding. Du har ikke fået tilladelse til husdyrhold – førend du skriftligt har modtaget en mail fra os om tilladelsen.

Der gives ikke tilladelse til muskelhunde og hunderacer, der er forbudt i Danmark. Se racerne oplistet i hundeloven.

En dispensation gives altid under forudsætning af, at hunden ikke er til gene for ejendommens øvrige beboere og ikke volder skade på beboere eller ejendommen.

Dispensationen kan trækkes tilbage, såfremt forudsætningerne for tilladelsen ikke overholdes.

 

Mindre kæledyr

Mindre fugle, marsvin, kaniner, små akvarier og hamstere skal du ikke søge tilladelse til. Det er dog en forudsætning, at de er i bur inde i dit lejemål, da der ikke må opstilles bure på terrasser/altaner. Det er naturligvis en forudsætning, at de ikke medfører lugt- eller støjgener.

Ansøg nedenfor og se forudsætningerne for at ansøge.