Ledige lejligheder i Brøndbyvester?

Kirkebjerg er et nyt boligområde nær Brøndby i en attraktiv forstad til København tæt på både skov, strand og kun 17 minutter fra Rådhuspladsen. I Kirkebjerg tilbyder C.W. Obel Ejendomme nyetablerede, moderne og rummelige lejligheder med plads til hele familien.

Med en bolig i Kirkebjerg er du tæt på shopping, caféer, legepladser, hyggelige grønne områder og selvfølgelig Brøndby Stadion.

Se alle vores ledige lejeboliger i Brøndby herunder.

9 Ledige boliger

Ledige boliger i Brøndbyvester

Kirkebjerg er et nyt boligområde placeret i Brøndbyvester lige ved Glostrup st. Her tilbyder C.W. Obel Ejendomme moderne lejeboliger tæt på både skov, strand og byliv. 

Det er nemt at komme til og fra Kirkebjerg, hvor der kun er få hundrede meter til tog, bus og den kommende letbane. Derudover er der kun 500 meter fra bydelen til motorvejen, og til dem der foretrækker cyklen, er der ved at blive anlagt to supercykelstier, som effektivt forbinder Kirkebjerg med resten af hovedstadsområdet.

Få en lejebolig i Brøndbyvesters nye kvarter, Kirkebjerg

Brøndby ligger i Københavns vestegnskvarter kun 10 km fra midten af hovedstaden. Byen består af tre områder. Brøndby Strand, Brøndbyøster og Brøndbyvester. Mange af områderne er gennem de seneste år blevet udbygget med beboelse, erhverv og grønne områder.

Kirkebjerg er et af gammelt, charmerende område beliggende i Brøndbyvester, som har eksisteret siden efter 2. verdenskrig. Området var dengang et industrikvarter med fabrikker og fabriksbygninger.

Frem til 2025 bliver området fornyet med 2.000 nye lejeboliger Flere af de gamle, oprindelige bygninger bliver bevaret, og de nye ejendomme er skabt med stor respekt for områdets historie. Det nye Kirkebjerg forener gammelt og nyt, og visionen er at skabe et nyt, levende kvarter.  

Det nye Kirkebjerg bliver et boligkvarter, der giver plads til fællesskab og mangfoldighed, som kombinerer historie og nytænkning i den fineste, moderne forening. Området rummer både foreningsliv, sportsfaciliteter, indkøbsmuligheder og skaber de bedste rammer for hverdagen. Samtidig ligger det nye Kirkebjerg tæt på både skov, stand og offentlig transport, så du er altid tæt på både naturen og storbyen.

Vores ejendom, Kirkebjerg Parken, stod færdig i 2021.

Kirkebjerg Parken – en nyere, moderne lejebolig nær Brøndby

Kirkebjerg Parken ligger i Kirkebjerg – det helt nye boligområde i Brøndbyvester. Ejendommen rummer 173 lyse og indbydende lejeboliger i varierende størrelser mellem 56 og 128 m² fordelt på 2-4 værelser.

Ejendommen danner moderne rammer om et hjem, der passer til alle typer af husstande både børnefamilien, de ældre, den studerende, singlen, der bor alene eller parret, der bor uden børn.

Kirkebjerg Parken er designet af GPP Arkitekter. Lejlighederne er skabt med ekstra loftshøjde for at sikre det optimale lysindfald og et hjem fyldt med dagslys. Samtidigt er alle boligerne indrettet med en praktisk planløsning, der giver den nødvendige rummelighed i hverdagen.

Alle lejlighederne har egen altan eller terrasse.

Til ejendommen hører også hyggelige gårdmiljøer, som inviterer til fællesskab og hygge. Der er mulighed for at leje en parkeringsplads i ejendommens p-kælder. Ydermere har hver bolig mulighed for at parkere på terræn med én bil. Der er mulighed for at oplade hybrid- eller elbiler.

Generelt er alle vores lejelejligheder i Kirkebjerg Parken skabt med fokus på moderne faciliter, der gør hverdagen nemmere for både dig og din familie.

Hos C.W. Obel Ejendomme er vi stolte af at kunne tilbyde nybyggede lejelejligheder i det nye Kirkebjerg sammen med vores ejendomme på Islands BryggeØrestad Syd og andre attraktive lokationer i København.

Leder du efter lejligheder til leje i Brøndbyvester - tæt på både natur og by?

Når du bosætter dig i Kirkebjerg, får du en bopæl tæt på både skov, strand og kun 17 minutter fra Rådhuspladsen.

Området tiltrækker mange nye beboer på grund af de mange muligheder for at nyde naturen. Brøndby Strand ligger i cykelafstand fra vores ejendom, og du er omgivet af Brøndbyskoven på den ene side og Vest- og Bakkeskoven på den anden side med smukke bøge- og egetræer og åbne sletter.

Mudilles Sø ligger i midten af det nye Kirkebjergkvarter, som områdets grønne åndehul og oase.

Brøndbyvester emmer af natur og åbne vidder til alle sider, og bydelen er det helt rigtige område at finde en lejebolig i, hvis du gerne vil lidt væk fra byen og tættere på naturen.

I området ligger både daginstitutioner, skoler og gymnasier.

Det er nemt at komme til og fra Brøndbyvester med både bil og offentlig transport. Glostrup station ligger kun fem minutter fra Kirkebjerg, og motorvejen giver dig nem adgang til det meste af Danmark. Når Kirkebjergkvarteret står helt færdig i 2025, får området også sin egen station på letbanen, hvilket gør det endnu nemmere at komme til og fra bydelen.

Kirkebjerg er et hyggeligt lokalmiljø med eget bytorv med cafeer og butikker. Samtidig tilbyder området masser af foreningsliv og sit egen stadion, hvor den populære klub Brøndby IF har sin hjemmebane.

Mangler du inspiration til indretningen?

Mangler du inspiration til indretningen af din lejelejlighed? På vores inspirationside kan du læse gode råd om alt fra indretningen af din altan til praktisk information, om opsigelse af dit lejemål, hvis du er lejer hos os.

Hos C.W. Obel Ejendomme er vi stolte af at være en del af projektet, Bo i Kirkebjerg. Hvis du vil høre mere om vores lejeboliger i Kirkebjerg Parken, er du altid velkommen til at kontakte os på 33 33 92 92 eller på bolig@cwobel.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.