Ledige lejligheder i Valby?

Valby er en ikonisk bydel i København, som emmer af historie og ældre villakvarterer. Men Valby er også udbygget med helt nye boligområder. Hos C.W. Obel Ejendomme tilbyder vi moderne lejligheder i et af de nye områder centralt i Valby.

Der er gode transportmuligheder i Valby, og fra Valby Station er det nemt at komme rundt i byen med S-tog eller bus. Og med supercykelstien fra Ryparken til Valby, kan du hurtigt komme frem og tilbage på cykel.

Se alle vores ledige lejeboliger i Valby herunder.

Vi har pt. ingen ledige lejemål i Valby.

Få et overblik over vores ledige lejemål

C.W. Obel Ejendomme tilbyder flotte og moderne lejligheder, som er helt indflytningsklare og som lever op til vores høje kvalitetskrav. Har du ikke fundet præcist, hvad du søger, kan du her finde et samlet overblik over, hvilke af vores lejemål, der står ledige lige nu.

Se lignende

C.W. Obel Ejendomme udlejer attraktive, velholdte lejemål til bolig og erhverv i både Storkøbenhavn og Aalborg. Her kan du se andre lejemål som minder om denne.

Vil du vide mere?

C.W. Obel Ejendomme tilbyder nyistandsatte og attraktive lejligheder i Storkøbenhavn og Aalborg. Vores lejligheder er fyldt med naturligt lys og designet i moderne stil, oftest med egen altan eller terrasse. Find dit nye hjem i trygge og behagelige rammer med plads til singler, par og den store eller lille familie.

Vil du vide mere om hvordan det er at bo hos os, så læs mere på vores Værd at vide som lejer side.

Lejebolig i Valby

Valby er en af de ældste forstader til det centrale København, og bydelen har eksisteret siden middelalderen. I dag er området et af de mest attraktive områder i hovedstaden, som kombinerer charmerende, ældre villaer og nyetablerede, moderne leligheder på den hyggeligste måde.

Hos C.W. Obel Ejendomme tilbyder vi moderne lejligheder i et af de nyere områder i Valby på hjørnet af Trekronergade og Carl Jacobsens Vej - et stenkast fra Ny Ellebjerg Station.

Bydelen byder på hyggelige caféer, grønne områder, legepladser og kultur. Med en bolig i Valby er du for eksempel tæt på Zoologisk Have, Søndermarken, Cisternerne, Nordisk Film, shoppingcentret Spinderiet og den hyggelige Valby Langgade.

Find en lejlighed i Valby – en historisk bydel

Valby er på mange måder en ikonisk bydel, som har udmærket sig som noget helt særligt. Området har bl.a.  dannet de fysiske rammer for én af Nordisk Films helt store filmperler, Olsens Banden-filmene.

Nordisk Film har stadig studier i Valby i dag, hvor du kan se kulisser og komme på guidede ture gennem filmuniverset. Bryggeriet, Carlsberg, har også været med til at sætte Valby på danmarkskortet, selvom bryggeriet i dag ikke længere holder til derude.

Valby kombinerer både nyt og gammelt

Valby rummer lidt af det hele. Nogle af de helt gamle gårde og hyggelige villakvarterer er bevaret, og der er samtidig kommet mange moderne lejligheder til.

Bydelen er blevet udbygget flere gange, og i dag har Valby mere end 600.000 indbyggere. Området har gennem de seneste årtier gennemgået en stor udvikling. Bydelen har bl.a. fået sit eget nye shoppingcenter, Spinderiet, med flere butikker, hyggelige cafeer og byliv.

Valby rummer også flere grønne områder bl.a. Københavns næststørste park, Valbyparken. Her er der plads til udeliv og leg, og der bliver arrangeret flere lokale events og koncerter i løbet af året.

Valby er placeret centralt i København og grænser op til Vesterbro, Vanløse og Frederiksberg. Med både S- og regionaltoge i området er du aldrig langt fra resten af byen, og det er nemt at komme til hele Danmark fra Valby. 

Trekronergade124 – lejelejligheder i Valby med plads til alle

Trekronergade124 er vores ejendom i Valbys nye kvarter på hjørnet af Trekronergade og Carl Jacobsens vej. Ejendommen er tegnet af arkitekterne, Vilhelm Lauritsen A/S i 2020 og rummer 56 lejelejligheder i varierende størrelser fra 77 - 178 m².

Alle lejlighederne indeholder morderne faciliteter, og boligerne er skabt med fokus på lyse, rummelige planløsninger, der skaber plads til hele familien i hverdagen.

Loftshøjden er hævet i alle lejlighederne for at skabe et bedre lysindfald, som giver et indbydende hjem med masser af dagslys. Alle lejlighederne har egen altan, og i gården er der anlagt et hyggeligt, grønt gårdmiljø med en legeplads. Her er der plads til leg og fællesskab mellem beboere og børn.

Til ejendommen hører et beboerhotel, som kan lejes, hvis du har gæster, der har behov for at overnatte.

Når du bosætter dig i Trekronergade får du alt, hvad du behøver for at få hverdagen til at fungere inden for gåafstand. Lejlighederne ligger tæt på både Ny Ellebjerg St., indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner.

Valby rummer noget for både børnefamilien, de ældre, de studerende, singlen og parret, der bor uden børn. Vi er glade for at kunne tilbyde boliger netop her sammen med vores andre ejendomme på Islands Brygge, i Ørestad SydTeglholmen og Brøndbyvester.

Mangler du inspiration til indretningen?

Mangler du inspiration til indretningen af din lejelejlighed? På vores inspirationside kan du læse gode råd om alt fra indretningen af din altan til praktisk information, om opsigelse af dit lejemål, hvis du er lejer hos os.

Hvis du vil høre mere om vores ledige boliger i Valby eller har spørgsmål til vores andre boliger, er du altid velkommen til at kontakte os på 33 33 92 92 eller på bolig@cwobel.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.