Ledige lejligheder i Nordvest?

Nordvest er et spændende område i København med masser af muligheder. I mange år har bydelen været kendt for industribygninger og store boligområder, men de senere år har udviklingen taget fart, og det nye og gamle er nu kombineret. 

I dag er Nordvest kendetegnet ved mange kreative virksomheder som værksteder, atelier, tegnestuer og musikstudier samt spændende caféer og restauranter. 

Se alle vores lejeboliger i Nordvest herunder.

16 Ledige boliger

Lejebolig i Nordvest

I Nordvest får du en bolig i en af Københavns mest spændende bydele med sin helt egen charme. I gadebilledet ses både ældre, unge og børnefamilier nyde kvarterets mange tilbud.

Her er der mulighed for at shoppe i en af de små specialbutikker eller at besøge en af områdets spændende caféer eller spisesteder som fx Tribeca NV, Nordvest Ølbar, Åbenbar eller Café Sirius. 

Grønne områder og nem transport

I Nordvest er der gode muligheder for at tage en pause fra byens travlhed og nyde nogle af de grønne områder. Man kan for eksempel gå en tur i Utterslev Mose eller tage hen på Bispebjerg Kirkegård, når de smukke, lyserøde kirsebærtræer blomstrer. 

Det er let at komme rundt i byen, når man bor i Nordvest. Fra boligerne er der kun få minutters gang til Nørrebro Station, hvor der er gode forbindelser med både bus, S-tog og metro. Derudover er der ved at blive anlagt en ny supercykelsti, som forbinder Ryparken med Valby. Men allerede nu kan du tage turen på en af Københavns andre store cykelstier, Den Grønne Sti, som forbinder det nordlige og sydlige København. 

Ungdomsbolig i Toppen – Lygten 37

I et livligt miljø på Nørrebro udlejer vi 75 velindrettede ungdomsboliger, som har eget toilet/bad, køkken, udgang til altan, fælleslokale og vaskeri. Som beboer i Toppen – Lygten 37 bliver du en del af et område med caféer, barer, shopping, gode transportmuligheder samt en ny supercykelsti fra Ryparken til Valby.

Mangler du inspiration til indretningen?

Mangler du inspiration til indretningen af din lejelejlighed? På vores inspirationside kan du læse gode råd om alt fra indretningen af din altan til praktisk information, om opsigelse af dit lejemål, hvis du er lejer hos os.

Hvis du vil høre mere om vores ledige boliger i Valby eller har spørgsmål til vores andre boliger, er du altid velkommen til at kontakte os på 33 33 92 92 eller på bolig@cwobel.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.