Find et attraktivt erhvervslejemål i København

At finde det rette erhvervslejemål i København og omegn kan opleves som at lede efter en nål i en høstak. For der er rigtig mange erhvervslejemål at vælge imellem, hvis du ønsker en adresse i København, på Frederiksberg eller i Hellerup.

I C.W. Obel Ejendomme er det vores erfaring, at det kan være en rigtig god investering for en virksomhed at få den helt rigtige adresse til sit erhvervslejemål. Derfor har vi en stor portefølje af attraktive erhvervslejemål i både København, på Frederiksberg og i Hellerup.

Når dine erhvervslokaler har en stærk udstråling, påvirkes virksomhedens image positivt. Er arbejdsmiljøet inspirerende, skabes arbejdsglæde og produktivitet hos medarbejderne, og når lokalerne er fleksible, kan de udvikle sig i takt med virksomhedens behov.

Udgiften til erhvervslejemålet bør ikke kun ses som en driftsomkostning for en virksomhed. Lokalerne kan nemlig være en aktiv medspiller i udviklingen af virksomhedens forretning.

Tag cyklen til dit erhvervslejemål i København og på Frederiksberg

København er cyklernes by. Og når du søger erhvervslejemål i København og på Frederiksberg, er cykelforholdene værd at tænke med. Andre faktorer, I med fordel kan overveje, er om I har mange møder eller samarbejdspartnere i bestemte dele af byen? Pendler jeres medarbejdere med offentlig transport, cykler de, eller har størstedelen behov for parkering? Og hvad med jeres gæster – kommer de på cykel, med taxa eller i egen bil?

Uanset hvad jeres behov er, kan vi garantere, at vi har erhvervslejemål i København, på Frederiksberg og i Hellerup, der passer til netop jeres behov for transport og parkering, så ingen behøver at kæmpe om hverken p-pladser eller cykelstativer.

Erhvervslejemål i København og Hellerup med vandudsigt

Det er ikke til at komme udenom - udsigt til vand kan noget helt særligt. Af den grund er vi stolte af at kunne fortælle, at mange af vores erhvervslejemål i København og Hellerup er placeret attraktivt med kig til havn eller kanal.

Adgangen til de spændende rekreative områder direkte ud til vandet i vores erhvervslejemål i København er med til at øge trivslen og arbejdsglæden hos medarbejderne.

Erhvervslejemål på Frederiksberg tæt på grøn oase

Frederiksberg er kendetegnet ved en unik kombination af gode transportmuligheder og et væld af små og store grønne åndehuller – fra den velkendte og velbesøgte Frederiksberg Have med kig ind til elefanterne i Zoo, til mindre besøgte men ikke mindre skønne pletter som Lindevangsparken.

Her finder du også en af vores udsøgte erhvervslejemål på Frederiksberg, hvor du med fordel kan gå en tur i Lindevangsparken gåtur i din frokostpause.

Erhvervslejemål på Amager – lækre erhvervslokaler med moderne faciliteter

København S også kaldet Amager er gennem de senere årtier blevet et populært område, når det gælder erhvervslejemål. Her finder du blandt andet attraktive områder som Islands Brygge, Vest- og Østamager og ikke mindst Dragør. Det er et spændende område i København, som stadig er under stor udvikling.

Amager henvender sig både til store og mindre virksomheder, da der tilbydes erhvervslejemål i mange forskellige størrelser. Fælles for størstedelen af de udbudte erhvervslejemål på Amager er, at det er lækre erhvervslokaler med moderne faciliteter. Et godt eksempel er Mikado House, der er et topmoderne serviceret flerbrugerkontorhus tæt placeret på DR Byen, IT-Universitetet og Københavns Universitet.

Desuden er der gode transportmuligheder på Amager, som både inkluderer busser, toge og metro, hvilket gør Amager til et attraktivt område for erhvervslejemål. Du kan for eksempel komme hele vejen fra Frederiksberg st. til DR Byen på blot 11 minutter.

Erhvervslejemål på Østerbro

Et andet område, der oplever stigende efterspørgsel på erhvervslejemål, er Østerbro. Området er både hyggeligt og smukt og formår at forene de smukke herskabelige ejendomme med gamle arbejderkvarterer.

På  Østerbro finder I et stort udvalg af erhvervslejemål til forskellige behov, og det bedste af det hele – det er kun få minutters kørsel fra København K.

Østerbro er ideelt til erhvervslejemål, da det er let at komme til med sine mange transportmuligheder, der både tæller bus, tog og metro.

Leder I efter et erhvervslejemål på Østerbro, kan vi for eksempel tilbyde attraktive lokaler på Strandboulevarden og Århusgade. Erhvervslejemålet er placeret tæt på vand og havn i et hyggeligt kvarter med blot to minutters gang til Nordhavn S- Station, samt gode parkeringsmuligheder til dem der er i bil. 

Erhvervslejemål i Valby – kom tættere på resten af Storkøbenhavn

Overvejer I at vælge et erhvervslejemål i Valby? Denne del af byen har i mange år været kendt for at huse store virksomheder som Carlsberg og FL Smith.

Valby grænser op til mange forskellige dele af København, hvilket gør det til en oplagt destination for erhvervslejemål, da det både er nemt at komme til for alle, der kommer fra centrum, men også fra resten af Storkøbenhavn som Rødovre og Hvidovre.

Ønsker I et erhvervslejemål i et spændende område, hvor erhverv og bolig ligger side om side, er vores erhvervslejemål Trekronergade i Valby et oplagt bud. Ejendommen er indrettet i rå stil og henvender sig til en lang række erhvervskunder. 

Få et erhvervslejemål på det pulserende Nørrebro

Det pulserende Nørrebro er et oplagt område, hvis I ønsker at placere jeres virksomhed i en inspirerende bydel, som er emmer af kreativitet, mangfoldighed og entrepernørskab.

På Nørrebro er der plads til store armbevægelser og nyskabelse. Desuden er området både let at komme til på cykel og med det offentlige, hvad end du kommer fra andre dele af byen eller udenfor København.

Hos C.W. Obel Ejendomme finder I flere attraktive erhvervslejemål på Nørrebro, for eksempel ejer vi Guldbergsgade 29, der er en del af et kreativt område fyldt med små butikker og restauranter.

Erhvervslejemål i København NV

Overvejer I et erhvervslejemål i København NV? Området er karakteriseret ved sine gamle sociale bolig- og industribyggerier, og er præget af stor etnisk diversitet. I mange år har bydelen været under stor udvikling, og i de seneste år er der sket en stor opblomstring af området.

I dag er området under forandring, hvilket skyldes et mangeårigt fokus på byfornyelse. Det betyder, at de gamle industribygninger i disse år i stigende grad renoveres så nye erhvervslejemål og beboelser opstår.

København NV er også et godt område til erhverv, da der både er gode forbindelser til S-tog, metro og busser, og det er let at komme til i bil, især hvis man kommer fra Nordsjælland.

Vores portefølje af erhvervslejemål i København NV består blandt andet af Lygten 39, som tidligere var et mejeri. I dag består ejendommen af flere separate bygninger, som alle fremtræder stilsikkert og flotte.

I vores erhvervslejemål i København er I sikret service

Når I rykker fra jeres gamle lokaler til et nyt erhvervslejemål i København, Valby, på Frederiksberg eller i Hellerup, er det værd at give jeres servicebehov et eftersyn. For over tid vil jeres virksomheds behov for service som reception, kantine og mødelokaler ændre sig.

Måske overvejer I, om det er tid til egen kantine og kok – det åbner en verden af muligheder for at opgradere mødeopdækningen og forkæle både kunder og medarbejdere.

Eller måske vil I bruge flytningen som en lejlighed til at opgradere jeres mødefaciliteter, så kampen om de ledige lokaler omsider kan få en ende. Det kan også være, at I har brug for et erhvervslejemål, der kan det samme som det, I kommer fra – blot med plads til flere eller færre medarbejdere. Det er derfor særdeles vigtigt, at I finder det helt rette erhvervslejemål i København, som sætter de rigtige rammer for jeres virksomhed.

I vores portefølje af erhvervslejemål i København, på Frederiksberg og i Hellerup tilbyder vi både kontorlokaler med egne og fælles faciliteter.

Få hjælp til at vælge det rette erhvervslejemål i København

Har I problemer med at afdække jeres servicebehov, eller har I specifikke spørgsmål til én af vores erhvervslejemål i København, i Valby, på Frederiksbergs eller i Hellerup? I så fald er I altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige rådgivere er altid klar til at give jer mere information om vores lejemål, eller hjælpe jer med at blive klogere på jeres servicebehov. I kan kontakte os på telefon 33 33 94 94 eller via mail@cwobel.dk.