Find et attraktivt boliglejemål

At finde det rette boliglejemål i København og Aalborg kan opleves som at lede efter en nål i en høstak. For der er rigtig mange boliglejemål at vælge imellem, hvis du ønsker en adresse i København eller Aalborg.

Hos C.W. Obel Ejendomme og C.W. Obel Bolig vil vi gerne byde dig og din familie trygge og behagelige rammer i vores velfungerende ejendomme af høj kvalitet på attraktive beliggenheder. 

I vores boligejendomme er I sikret service

Det er en fælles opgave at sørge for, at ejendommen og tilhørende fællesarealer fremstår vedligeholdte. Vi er overbeviste om, at en velholdt og rengjort ejendom øger tilfredsheden hos vores beboerne og er med til, at det bliver et hjem, hvor du trives og er glade for at være.

Derfor har vi valgt at have egne dedikerede folk på ejendommene. Vores viceværter er synlige og tilgængelige på ejendommene og bærer arbejdstøj med logo.

Læs mere hvad der værd at vide som beboer hos C.W. Obel Bolig her. 

Få hjælp til at finde det rette hjem

Har I problemer med at afdække jeres behov for jeres kommende hjem, eller har I specifikke spørgsmål til én af vores boligejendomme? I så fald er I altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige rådgivere er altid klar til at give jer mere information om vores lejemål, eller hjælpe jer med at blive klogere på jeres servicebehov. I kan kontakte C.W. Obel Bolig på telefon 33 33 92 92 eller via bolig@cwobel.dk.