Stilling ikke længere aktiv.jpg

Den ledige stilling er ikke længere aktiv.

Jobannonce

08. august 2019 - Af Camilla Andreasen


NB: Denne stilling er ikke længere aktiv. Kontakt C.W. Obel Ejendomme for mere information.

Vi søger en dygtig kollega til en stilling som property manager/ejendomsadministrator i København med fokus på kontorejendomme.

C.W. Obel Ejendomme forvalter ejendomme for 8 mia. kr. Vi udlejer, administrerer og forvalter selv vores erhvervsejendomme. Du kommer derfor helt tæt på de daglige beslutninger vedrørende ejendommene og beslutningsprocessen er kort.

Hent som PDF her

Jobbet

Som property manager/ejendomsadministrator hos C.W. Obel Ejendomme tager du sammen med kundechefen hånd om en portefølje af ejendomme. Du har det administrative ansvar for ejendommene, og dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Administration af ejendomme og lejemål
  • Kundeservice og -dialog, både skriftligt og mundligt
  • Vedligeholdelse af data, herunder oprettelse af nye kunder, opkrævninger, lejereguleringer, opsigelser og fraflytninger, driftsregnskaber m.v.
  • Optimering af vores brug af administrationssystemet UNIK
  • Deltagelse i udarbejdelse af lejekontrakter og materiale til lejeprospekter.

Din profil

Du har erfaring med ejendomsadministration, og synes det er spændende. Du er f.eks. uddannet som administrator,  finansbachelor eller finansøkonom, men kan også have en anden baggrund. Du har godt kendskab til UNIK.

Dit væsen er vigtigt. Du skal være servicemindet og en glad kollega, og du har evnerne til at udvikle dig. Du er selvkørende, samvittighedsfuld og omstillingsparat. Det falder dig naturligt at tage ansvar. Du er god til at formulere dig, da kommunikation med vores kunder er en stor del af dagligdagen. Du trives sammen med andre mennesker. Du ser muligheder og løsninger fremfor problemer. 

Vi prioriterer faglig udvikling og deltagelse i kurser højt, og sikrer at der er udviklingsmuligheder i jobbet.

Vi tilbyder

C.W. Obel Ejendomme tilbyder en arbejdsplads med god atmosfære, en høj grad af frihed og en attraktiv lønpakke.  

C.W. Obel Ejendomme er beliggende Vestergade 2C, 1456 København K.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, bedes du maile din ansøgning mrk. ”Property manager ” til job@cwobel.dk.

Vil du vide om mere stillingen, er du velkommen til at kontakte kundechef Janne Holbøll-Bagge, tlf. 33 33 94 94 eller jhb@cwobel.dk.
For yderligere information om C.W. Obel Ejendomme, klik her.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgninger behandles i takt med at de modtages. Alle henvendelser behandles fortroligt.