Strandvejen 70 (18).jpg

Erhvervslejemål i Hellerup er en del af Københavns nye erhvervsliv

Med kun få kilometer ind til København kan erhvervslejemål i Tuborg Havn tilbyde direkte forbindelseslinjer ind til centrum. Området byder på spændende arkitektur og en rivende udvikling med stærke fremtidsperspektiver.

12. marts 2014 - Af Camilla Andreasen


C.W. Obel Ejendommes ejendom på Strandvejen 70 er opført som én af de første kontorejendomme i forbindelse med omdannelsen af Tuborg Bryggeriernes produktionsareal til eksklusive kontor- og boligområder i Hellerup. Den gamle industrihavn er i dag en af de mest interessante erhvervsbydele i København, hvilket naboer fra toppen af dansk og internationalt erhvervsliv vidner om.

Kontorlokaler på Strandvejen 70 er en del af Københavns erhvervsfremtid

Med omdannelsen af Nordhavnen og Tuborg Havn står det nordlige København til at blive et nyt, stort erhvervscentrum for vidensvirksomheder i alle størrelser. Der er en omfattende udvikling af området i gang i disse år. Skabelsen af en helt ny bydel, der vil forbinde Hellerup med indre by, byder på mange muligheder for fremadrettede virksomheder, der leder efter både eksklusive og centralt placerede kontorlokaler i København. Med få kilometer ind til byen har Hellerup altid tiltrukket ambitiøse spillere - fra Tuborgs Bryggerier, der bryggede den første øl på stedet i 1875, til moderne giganter såsom PwC og Saxo Bank, hvis arkitekttegnede erhvervslejemål præger havnen i dag. Udviklingen af Tuborg Havn har gjort den gamle industrihavn til et populært område for moderne virksomheder i hovedstaden, og erhvervslejemål og kontorlokaler der byder på det bedste fra både Hellerup og Indre By.

Omlægningen fra industri til serviceerhverv i Tuborg Havn er en væsentlig del af områdets charme. En del gamle erhvervslokaler fra Tuborg-tiden findes endnu og sætter deres præg på området, hvis profil også formes af de mange domiciler og boligbyggerier fra internationalt anerkendte tegnestuer såsom Arkitema og 3XN, C.F. Møller A/S, Henning Larsen Architects og PLH arkitekter. Mellem kontorejendommene og boligejendommene ligger Waterfront Shopping - et populært shopping center med eksklusive butikker, caféer og restauranter - og med den hyggelige lystbådehavn med Kongelig Dansk Yachtklubs klubhus og brasserie har bydelen fået et in-sted, der summer af liv. Erhvervslejemål på Strandvejen 70 giver således både adgang til københavnsk erhvervshistorie og Hellerups eksklusive byliv. Både områdets udvikling og planerne for nabobydelen i Nordhavnen peger fremad mod et nyt københavnsk erhvervscentrum, der forbinder Hellerup, Østerbro og Nordhavnen. I knudepunktet, hvor de tre bydele mødes, står den Gamle Tuborg flaske, det 26 meter høje udsigtstårn opført i 1888, og vidner om fortidens foretagsomhed.

Erhvervslejemål med historie i Hellerup

Tuborg Havn er i dag en integreret del af Københavns erhvervsliv, selvom havnens historie startede væsentligt tidligere. Da havnen oprindeligt blev anlagt i 1873 var det med ønsket om at skabe et stærkt industrikompleks i forlængelse af Hellerup by. Efter få år fokuserede man udelukkende på Tuborg Fabrikkernes populære produktion af flaskeøl, og i mere end 100 år bryggede Tuborg sin folkekære pilsner i Tuborg Havn. I dag er havneområdet et stærkt og integreret centrum for erhvervslivet og mange taler allerede nu om området fra Tuborg Havn til Langelinie som ét stort samlet fællesområde. Den gamle havns rolle som forbindelsesled fornægter sig ikke, og som minde om Tuborgs vægtige betydning i dansk industrihistorie står der i dag to fyr ved indsejlingen til havnen - en rød og en grøn Tuborg flaske.

Vil du gerne vide mere om mulighederne for dig og din virksomhed i Tuborg Havn? Se vores erhvervsejendomme til leje i Hellerup her.