Vi skaber de bedste rammer for jeres erhvervslejemål

Vores mission er at hjælpe virksomheder med at forbedre deres resultater gennem en mere effektiv udnyttelse af deres erhvervslejemål. Midlerne til at opnå dette er større signalværdi, øget produktivitet, højere fleksibilitet og en forbedret totaløkonomi. C.W. Obel Ejendomme tilbyder attraktive erhvervslejemål, der giver de optimale rammer for jeres virksomhed, hvilket på sigt vil skabe bedre resultater.

Ledige erhvervslejemål i København og Aalborg

Et stærkt image er afgørende for omverdenens opfattelse af jeres virksomhed, og en ting er sikkert - det hænger uløseligt sammen med jeres erhvervslokaler. Faktorer som beliggenhed, arkitektur, personlighed og udstråling hjælper effektivt til, at I fremstår bedst muligt over for jeres kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. 

Hos C.W. Obel Ejendomme finder I et stort udvalg af attraktive erhvervslejemål både i København og Aalborg. Se vores liste over ledige erhvervslejemål, og find den ejendom der passer bedst til jeres virksomhed. Har I behov for hjælp til valg af erhvervslejemål, eller har I spørgsmål til nogle af vores ledige lejemål, er I altid velkommen til at kontakte os på tlf. 33 33 94 94. 

Erhvervslejemål, der skaber resultater

Inspirerede medarbejdere er afgørende for produktiviteten. Vores daglige omgivelser har stor betydning både for humør, energi og samarbejde. Og I har måske også oplevet, hvordan interessante erhvervslejemål og motiverende omgivelser øger trivslen og lysten til at yde en ekstra indsats?

Vores erfaring er, at fleksible erhvervslokaler og kontorlokaler, der kan indrettes efter individuelle ønsker og tilpasses efter behov, giver effektiv drift og størst mulighed for vækst.

Nye erhvervslejemål er således en vigtig investering i fremtiden. Det handler ikke kun om kvadratmeterpris, men om alt det, der er afgørende for virksomhedens succes: styrket image, produktive medarbejdere og dermed styrke totaløkonomien. 

C.W. Obel Ejendomme tilbyder erhvervslejemål med høj arkitektonisk kvalitet på gode beliggenheder og med optimal infrastruktur. Vi har fokus på at give vore kunder den bedste service, og vi bestræber os på at være ordentlige, omhyggelige og ansvarlige i vores arbejde.

Det betyder, at vi kan hjælpe jer med at finde det helt rette erhvervslejemål, som danner rammerne for at skabe de bedste resultater.

Erhvervslejemål giver øget fleksibilitet 

Med et erhvervslejemål er I sikret høj smidighed og fleksibilitet, da du til hver en tid kan fraflytte de lejede erhvervslokaler, hvis de ikke længere lever op til jeres behov. Det kan eksempelvis være en fordel, hvis jeres virksomhed er i vækst, og efter en kortere periode har behov for større erhvervslokaler eller andre faciliteter. 

Sådan vælger du det rette erhvervslejemål

At vælge erhvervslejemål, er en stor beslutning. Jeres virksomheds lokaler har stor signalværdi overfor kunder og partnere og ikke mindst stor praktisk indflydelse på jeres medarbejderes hverdag og produktivitet. 

C.W. Obel Ejendomme har en stor portefølje af erhvervslejemål i København og Aalborg, og vores erfaring er, at det rette erhvervslejemål er et stort skridt på vejen mod en virksomheds succes.

Beliggenhedens betydning for jeres erhvervslejemål

Når I skal finde et erhvervslejemål, der passer til jeres virksomhed, er der mange faktorer, I skal tænke med ind i processen. Blandt et af de vigtigste er infrastrukturen omkring jeres erhvervslejemål. 

Har I mange møder eller samarbejdspartnere i bestemte dele af byen? Pendler jeres medarbejder med offentlig transport, cykler de, eller har størstedelen behov for parkering? Og hvad med jeres gæster – kommer de på cykel eller med taxa, eller i egen bil?

Hos C.W. Obel Ejendomme sætter vi en ære i at afklare jeres behov, så vi kan matche jer med det helt rigtige erhvervslejemål. For det er ikke nok at jeres erhvervslejemål ligger i den rette by, vi skal også sikre, at kvarteret, gaden – og etagen med – passer til jeres behov.

Få styr på jeres servicebehov inden I vælger erhvervslejemål 

Når I rykker fra jeres gamle erhvervslejemål til et nyt, er det værd at give jeres servicebehov et eftersyn. For over tid vil jeres virksomheds behov for service som reception, kantine og mødelokaler kunne ændre sig.

Måske overvejer I, om det er tid til egen kantine og kok – det åbner en verden af muligheder for at opgradere mødeopdækningen og forkæle både kunder og medarbejdere.

Eller måske vil I bruge flytningen som en lejlighed til at opgradere jeres mødefaciliteter, så kampen om det ledige erhvervslokale omsider kan få en ende. Det kan også være, at I har brug for et erhvervslejemål, der kan det samme som det, I kommer fra – blot med plads til flere eller færre medarbejdere.

I vores portefølje af erhvervslejemål tilbyder C.W. Obel Ejendomme både kontorlokaler med egne og fælles faciliteter.

Den gode flytning

En flytning fra gamle til nye erhvervslejemål kan være hård. Vores erfaring er, at den blødeste flytning opnås ved at forberede sig rigtigt, så man kommer godt over i det nye erhvervslejemål.

Invitér medarbejderne på udflugt til deres nye rammer, før I flytter ind – det højner forventningens glæde og løfter sløret for, hvor I er på vej hen sammen.

I C.W. Obel Ejendomme hjælper vi jer med at finde det erhvervslejemål, der passer til jeres ambitioner og behov. Desuden rådgiver vi også gerne om praktikken frem til overtagelse og indflytning.

Indretning af jeres erhvervslejemål 

Hvor mange grønne planter, bordfodboldborde og kaffemaskiner jeres virksomhed har brug for, overlader vi trygt til jer. Men ud fra antallet af medarbejdere og det indtryk, I ønsker at give kunder og samarbejdspartnere, kan vi tilbyde en række forskellige typer erhvervslejemål, der hjælper jer på vej.

For der er stor forskel på at træde ind i et højloftet, hvidkalket lokale med stuk og hvælvede vinduer, og på at have sin daglige gang i et moderne, strømlinet og energieffektivt nybyggeri. Hvilket scenarie der passer til jeres drøm om erhvervslejemål og det image, I ønsker at styrke, ved I bedst. Men vi har kataloget, der kan gøre den drøm til virkelighed. Og så er der bare tilbage at finde ud af, hvad der skal hænges på væggene.

Vi har mange gode erhvervslejemål i København og Aalborg 

Har I længe ledt forgæves efter et ledigt erhvervslejemål i København eller Aalborg, der lever op til jeres ønsker og behov? Hos C.W. Obel Ejendomme finder du nogle af de bedste og mest attraktive erhvervslejemål i Aalborg og København. 

Uanset hvilket erhvervslejemål I vælger, kan I være sikre på, at lejemålet er fuld af muligheder.  En af vores fornemmeste opgaver er netop at udbyde erhvervslejemål i København og Aalborg, hvor I kan sætte jeres helt eget præg på lokalerne. 

Har I behov for sparring eller rådgivning angående jeres fremtidige erhvervslejemål, er I altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 33 33 94 94.  Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe jer med alt fra information om vores forskellige erhvervslejemål til booking af fremvisning.