Find et attraktivt erhvervslejemål

At finde det rette erhvervslejemål i København og Aalborg kan opleves som at lede efter en nål i en høstak. For der er rigtig mange erhvervslejemål at vælge imellem, hvis du ønsker en adresse i København, på Frederiksberg, Hellerup eller i Aalborg.

I C.W. Obel Ejendomme er det vores erfaring, at det kan være en rigtig god investering for en virksomhed at få den helt rigtige adresse til sit erhvervslejemål. Derfor har vi en stor portefølje af attraktive erhvervslejemål.

Når dine erhvervslokaler har en stærk udstråling, påvirkes virksomhedens image positivt. Er arbejdsmiljøet inspirerende, skabes arbejdsglæde og produktivitet hos medarbejderne, og når lokalerne er fleksible, kan de udvikle sig i takt med virksomhedens behov.

Udgiften til erhvervslejemålet bør ikke kun ses som en driftsomkostning for en virksomhed. Lokalerne kan nemlig være en aktiv medspiller i udviklingen af virksomhedens forretning.

I vores erhvervslejemål er I sikret service

Når I rykker fra jeres gamle lokaler til et nyt erhvervslejemål, er det værd at give jeres servicebehov et eftersyn. For over tid vil jeres virksomheds behov for service som reception, kantine og mødelokaler ændre sig.

Måske overvejer I, om det er tid til egen kantine og kok – det åbner en verden af muligheder for at opgradere mødeopdækningen og forkæle både kunder og medarbejdere.

Eller måske vil I bruge flytningen som en lejlighed til at opgradere jeres mødefaciliteter, så kampen om de ledige lokaler omsider kan få en ende. Det kan også være, at I har brug for et erhvervslejemål, der kan det samme som det, I kommer fra – blot med plads til flere eller færre medarbejdere. Det er derfor særdeles vigtigt, at I finder det helt rette erhvervslejemål i København, som sætter de rigtige rammer for jeres virksomhed.

I vores portefølje af erhvervslejemål i København, på Frederiksberg og i Hellerup tilbyder vi både kontorlokaler med egne og fælles faciliteter.

Få hjælp til at vælge det rette erhvervslejemål

Har I problemer med at afdække jeres servicebehov, eller har I specifikke spørgsmål til én af vores erhvervslejemål? I så fald er I altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige rådgivere er altid klar til at give jer mere information om vores lejemål, eller hjælpe jer med at blive klogere på jeres servicebehov. I kan kontakte os på telefon 33 33 94 94 eller via mail@cwobel.dk.