Find et butikslejemål i København

At finde det rette butikslejemål i København og omegn kan opleves som at lede efter en nål i en høstak. For der er rigtig mange erhvervslejemål at vælge imellem, hvis du ønsker en adresse i København, på Frederiksberg eller i Hellerup.

I C.W. Obel Ejendomme er det vores erfaring, at det kan være en rigtig god investering for en virksomhed at få den helt rigtige adresse til sit erhvervslejemål. Derfor har vi en stor portefølje af attraktive erhvervslejemål i både København, på Frederiksberg og i Hellerup.

Når dine erhvervslokaler har en stærk udstråling, påvirkes virksomhedens image positivt. Er arbejdsmiljøet inspirerende, skabes arbejdsglæde og produktivitet hos medarbejderne, og når lokalerne er fleksible, kan de udvikle sig i takt med virksomhedens behov.

Udgiften til butikslejemålet bør ikke kun ses som en driftsomkostning for en virksomhed. Lokalerne kan nemlig være en aktiv medspiller i udviklingen af virksomhedens forretning.

Erhvervslejemål på Amager – lækre erhvervslokaler med moderne faciliteter

København S også kaldet Amager er gennem de senere årtier blevet et populært område, når det gælder butikslejemål. Her finder du blandt andet attraktive områder som Islands Brygge, Vest- og Østamager og ikke mindst Dragør. Det er et spændende område i København, som stadig er under stor udvikling.

Amager henvender sig både til store og mindre virksomheder, da der tilbydes erhvervslejemål i mange forskellige størrelser. Fælles for størstedelen af de udbudte erhvervslejemål på Amager er, at det er lækre erhvervslokaler med moderne faciliteter. Et godt eksempel er Mikado House, der er et topmoderne serviceret flerbrugerkontorhus tæt placeret på DR Byen, IT-Universitetet og Københavns Universitet.

Desuden er der gode transportmuligheder på Amager, som både inkluderer busser, toge og metro, hvilket gør Amager til et attraktivt område for erhvervslejemål. Du kan for eksempel komme hele vejen fra Frederiksberg st. til DR Byen på blot 11 minutter.

Erhvervslejemål i Valby – kom tættere på resten af Storkøbenhavn

Overvejer I at vælge et butikslejemål i Valby? Denne del af byen har i mange år været kendt for at huse store virksomheder som Carlsberg og FL Smith.

Valby grænser op til mange forskellige dele af København, hvilket gør det til en oplagt destination for erhvervslejemål, da det både er nemt at komme til for alle, der kommer fra centrum, men også fra resten af Storkøbenhavn som Rødovre og Hvidovre.

Ønsker I et erhvervslejemål i et spændende område, hvor erhverv og bolig ligger side om side, er vores erhvervslejemål Trekronergade i Valby et oplagt bud. Ejendommen er indrettet i rå stil og henvender sig til en lang række erhvervskunder. 

Få et erhvervslejemål på det pulserende Nørrebro

Det pulserende Nørrebro er et oplagt område, hvis I ønsker at placere jeres virksomhed i en inspirerende bydel, som er emmer af kreativitet, mangfoldighed og entrepernørskab.

På Nørrebro er der plads til store armbevægelser og nyskabelse. Desuden er området både let at komme til på cykel og med det offentlige, hvad end du kommer fra andre dele af byen eller udenfor København.

Hos C.W. Obel Ejendomme finder I flere attraktive erhvervslejemål på Nørrebro, for eksempel ejer vi Guldbergsgade 29, der er en del af et kreativt område fyldt med små butikker og restauranter.

Få hjælp til at vælge det rette erhvervslejemål i København

Har I problemer med at afdække jeres servicebehov, eller har I specifikke spørgsmål til én af vores butikslejemål i København, i Valby, på Frederiksbergs eller i Hellerup? I så fald er I altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige rådgivere er altid klar til at give jer mere information om vores lejemål, eller hjælpe jer med at blive klogere på jeres servicebehov. I kan kontakte os på telefon 33 33 94 94 eller via mail@cwobel.dk.