Vores erhvervsejendomme sætter rammerne for den gode arbejdsplads

Leder du efter den helt rette erhvervsejendom til din virksomhed? Hos C.W. Obel Ejendomme finder du et stort udvalg af eftertragtede erhvervsejendomme til leje både i København og Aalborg. Vores fornemmeste opgave er at finde et erhvervslejemål, i en af vores erhvervsejendomme, som imødekommer de unikke ønsker og behov jeres virksomhed har. 

Vi udlejer derfor markante kontorlejemål i erhvervsejendomme af højeste arkitektoniske kvalitet, hvor alle detaljer er velovervejet lige fra beliggenhed til infrastruktur.  

Attraktive lokaler i erhvervsejendom til leje 

Vores portefølje af erhvervsejendomme til leje er altid under konstant udskiftning i takt med at nye erhvervsejendomme købes og udlejes. Mange virksomheder har egne unikke krav til deres fremtidige erhvervslejemål. Hos C.W Obel Ejendomme har vi kendskab til alle vores erhvervsejendommes særlige aktiver og særpræg. Vi står derfor altid til rådighed med personlig rådgivning, hvis I har særlige ønsker i forbindelse med leje af et lejemål i en af vores erhvervsejendomme, som ikke fremgår på hjemmesiden. Vi tilbyder også erhvervslejemål i flerbrugerhuse, hvor I kan nyde godt af stordriftsfordelene, som opstår ved at dele erhvervsejendommen med andre interessante virksomheder. I er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis I har andre forespørgsler. 

Erhvervsejendomme der øger medarbejdertrivsel 

Det er bestemt ikke uden betydning, hvilken en erhvervsejendom en virksomhed vælger at leje sig ind i. Det er vores erfaring, at de daglige omgivelser er af stor betydning for dine medarbejderes ve og vel.

Motiverende og interessante omgivelser øger trivslen og lysten til at yde en ekstra indsats. De daglige rammer er derfor ikke kun yderst vigtige for dine medarbejderes trivsel, men også for virksomhedens evne til at vækste og øge produktiviteten. 

Erhvervsejendomme i Hovedstaden og Aalborg

I Hovedstaden finder du den største koncentration af erhvervsejendomme til udlejning i Danmark. Hos C.W. Obel Ejendomme har vi valgt udelukkende at beskæftige os med erhvervsejendomme i hovedstaden og Aalborg. Vi har derfor et stort kendskab til begge byer og deres muligheder. Det medvirker til, at vi kan tilbyde vores kunder en lang række attraktive lejemål i erhvervsejendomme på eftertragtede adresser både i København og Aalborg. 

Tre gode råd til valg af erhvervsejendom 

Der er meget at tage stilling til, når du skal vælge nyt lejemål i en erhvervsejendom til virksomheden. Hos C.W. Obel Ejendomme er vi eksperter i erhvervsejendomme og ved derfor, hvilke aspekter du skal lægge vægt på, når du leder efter erhvervsejendomme til leje. 

Ikke nok med at erhvervsejendommen er virksomhedens ansigt udadtil, og derfor har en stor signalværdi overfor både kunder og partnere. Derudover har ejendommen også betydning for dine medarbejderes hverdag og produktivitet. Læs mere om, hvad du skal lægge vægt på, når du søger efter et nyt lejemål i en erhvervsejendom i de følgende afsnit. 

Beliggenhed er altafgørende for en erhvervsejendom

En af de vigtigste faktorer at medtænke, i udvælgelsen af erhvervsejendommens beliggenhed, er infrastrukturen. Virksomheden skal være lettilgængelig for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Det sætter høje krav til erhvervsejendommens beliggenhed. Du kan afklare virksomhedens behov for infrastruktur ved at svare på følgende:

  • Foregår mange af jeres møder i en bestemt bydel? 
  • Hvilken transportform anvender jeres medarbejdere og gæster primært? 
  • Har I behov for parkeringspladser? 

Hos C.W. Obel Ejendomme hjælper vi jer med at afklare alle jeres behov, så vi sikrer, at vi finder det rette lejemålsmatch til jer. I vores øjne er det ikke nok, at I finder et erhvervslejemål eller en erhvervsejendom i den rette by. Bydelen, gaden og etagen skal også passe til jer og jeres behov. 

Hvor stort er jeres servicebehov? 

Når I skal leje jer ind i en erhvervsejendom, er det en god idé at revurdere jeres servicebehov, da virksomhedens størrelse og behov kan ændre sig med tiden. Måske har I behov for en større kantine, flere mødelokaler eller plads til flere medarbejdere. Uanset hvilke nye behov I måtte have, finder vi et lejemål, der imødekommer dem alle.

Vi har et stort og alsidigt udvalg af erhvervsejendomme til leje og tilbyder både erhvervsejendomme med og uden fællesfaciliteter. Blandt vores ejendomsportefølje kan helt sikkert også findes et lejemål, der opfylder jeres krav.

En gnidningsfri flytning

At flytte fra en erhvervsejendom til en anden kan være en lang og krævende proces. Vores mange års erfaring har lært os, at den bedste og mest gnidningsfrie proces opnås gennem forberedelse. 

Lad os hjælpe jer godt videre på jeres virksomheds næste eventyr. Foruden at finde en erhvervsejendom der passer til jeres ambitioner og behov, hjælper vi også med alt det praktiske, der er forbundet med flytningen frem til overtagelsen og indflytningen. 

Det er eksempelvis særdeles vigtigt at inddrage medarbejderne i processen og gøre det til en behagelig og tryg proces for dem også. I kan skabe tryghed og vække forventningernes glæde ved at invitere jeres medarbejdere ud til den nye erhvervsejendom, hvor de kan danne sig et indtryk af de nye rammer, inden I flytter. 

Brug for råd og vejledning til jeres valg af erhvervsejendom? 

Har vi vakt din interesse, eller er der spørgsmål vi mangler at besvare? Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med informationer om vores erhvervsejendomme og booking af fremvisninger. Kontakt os på mail@cwobel.dk eller ring til 33 33 94 94, hvis du har nogle spørgsmål.