Parkering

 

Parkering på vores ejendomme

Her finder du de parkeringsmuligheder vi kan tilbyde vores beboere på de forskellige ejendomme.

Leje af en p-plads forudsætter at der er ledige pladser.

Du kan kontakte boligadministrationen for yderligere information.
33 33 92 92 eller bolig@cwobel.dk


Grønningen

På Grønningen på Islands Brygge er der gode parkeringsmuligheder i området. Du kan købe en beboerlicens ved kommunen, som giver mulighed for at parkere døgnet rundt i området.


CobraHave

Ejendommen CobraHave i Ørestad Syd har lukket parkeringskælder, med mulighed for at leje en parkeringsplads. Parkeringskælderen har el-ladestandere.

HeerupHave

Der er parkeringskælder under ejendommen, hvor der er begrænset mulighed for at leje en p-plads.

Der etableres el-ladestandere i parkeringskælderen, så det er muligt at oplade el- og hybridbiler, såfremt beboeren selv har et Clever abonnement.

Teglværkskajen

På vores ejendom Teglværkskajen på Teglholmen, er der tilhørende parkeringskælder med mulighed for at leje en parkeringsplads. Der er el-ladestandere i parkeringskælderen.

Trekronergade124

På Trekronergade124 i Valby er der gode parkeringsmuligheder i området omkring ejendommen. Du kan købe en beboerlicens ved kommunen. 

Kirkebjerg Parken

I Kirkebjerg Parken har hver bolig mulighed for at parkere på terræn med én bil. Bilens nr. plade skal registreres via et link som fås hos boligadministrationen. Ydermere har du mulighed for at leje en parkeringsplads i p-kælderen. Der er mulighed for at oplade hybrid- eller elbiler.


AstaHus

Bor du i AstaHus i Aalborg kan du leje en parkeringsplads i C.W. Obel Ejendommes p-hus, som ligger tæt på. I P-huset er der mulighed for at oplade hybrid- eller elbiler.


Er du beboer og interesseret i en parkeringsplads?

Kontakt boligadministrationen på 33 33 92 92 eller bolig@cwobel.dk.