Adresse

Badehusvej 14, st. Dør104

9000 Aalborg

Overtagelse

snarest

Areal ㎡

48

Antal værelser

1

Husleje pr. md.

2.300 Kr.

1 værelses lejlighed i Det Obelske Jubilæumskollegium

Badehusvej 14, st. Dør104 9000 Aalborg

Det Obelske Jubilæumskollegium er ejet af Fonden Det Obelske Jubilæumskollegium og henvender sig fortrinsvis til unge studerende eller andre unge under uddannelse i Aalborg.

.. Se mere

Bygningen er opført tilbage i 1895 og blev i 1987, efter en ombygning, indviet af Hendes Majestæt Dronning Magrethe II som kollegium. Jubilæumskollegiet består af 24 værelser og seks lejligheder.

De fleste værelser er udstyret med eget bad, men værelserne er uden køkken. Der forefindes 3 fælleskøkkener samt opholdsrum på kollegiet, som er til fri afbenyttelse. Rengøring og oprydning varetages af lejerne i fht. turnusordning.
Lejligheder på kollegiet har eget køkken og bad.

Boligerne overtages som beset; ryddet og rengjort. De udlejes umøbleret, men det er muligt at låne anviste møbler. Til kollegiet hører fælles vaskeri samt en lille gård, hvor det er muligt at opholde sig og evt. grille eller komme de andre beboere ved.

Det Obelske Jubilæumskollegium ligger centralt i Aalborg på Badehusvej 12-14. Der er flere grønne områder i nærheden samt by og vand, ligesom der er forskellige dagligvarebutikker i området.

Internet, vand, varme og el er inkluderet i huslejen.

Det Obelske Jubilæumskollegium er en ikke-ryger ejendom. Det betyder, at rygning ikke er tilladt i boligerne eller på ejendommens indearealer. Rygning er udelukkende tilladt udendørs. Husdyr er ikke tilladt.

Billederne viser eksempler på værelser på kollegiet.

Økonomi

Her får du et overblik over lejeudgiften og øvrige udgifter på dette lejemål. Kontakt mægler hvis du ønsker en fremvisning eller invitation til åbent hus. Du kan finde yderligere information og kontaktinformation på denne side.

Lejeudgift

Husleje pr. måned

2.300 Kr.

I alt pr. måned

2.300 Kr.

Betal ved indflytning

Husleje 1. måned

2.300 Kr.

Forudbetalt
husleje 1 md.

2.300 Kr.

Depositum

4.600 Kr.

I alt

9.200 Kr.

Faciliteter

Alle vores lejemål er velholdte og attraktive. Desuden har mange af dem rigtig gode faciliteter i lejligheden – eller i ejendommen. Vedrørende denne ejendom kan du danne dig et overblik her:

Internet
Toilet/Bad
Cykelparkering
Vaskeri
Husdyr ikke tilladt

Beliggenhed

Her kan du se beliggenheden på dette lejemål.

Vil du vide mere?

C.W. Obel Ejendomme tilbyder nyistandsatte og attraktive lejligheder i Storkøbenhavn og Aalborg. Vores lejligheder er fyldt med naturligt lys og designet i moderne stil, oftest med egen altan eller terrasse. Find dit nye hjem i trygge og behagelige rammer med plads til singler, par og den store eller lille familie.

Vil du vide mere om hvordan det er at bo hos os, så læs mere på vores Værd at vide som lejer side.

Kontakt os

33 33 92 92

Se lignende

C.W. Obel Ejendomme udlejer attraktive, velholdte lejemål til bolig og erhverv i både Storkøbenhavn og Aalborg. Her kan du se andre lejemål som minder om denne.