Reserveret

Reserveret

Reserveret

Reserveret

Reserveret

Reserveret

Reserveret

Reserveret

Reserveret

Reserveret

Reserveret

Reserveret

Adresse

Strandvejen 15 D, 5. tv.

9000 Aalborg

Overtagelse

01-12-2023

Areal ㎡

110

Antal værelser

4

Husleje pr. md.

11.650 Kr.

4 værelses lejlighed i AstaHus

Strandvejen 15 D, 5. tv. 9000 Aalborg

AstaHus er arkitekttegnet, af ERIK Arkitekter, til at sætte den attraktive placering og den unikke udsigt i scene. Boligerne er fordelt på tre bygninger på Strandvejen og Badehusvej. Bebyggelsen hæver sig fra øst mod vest fra seks til 10 etager.

AstaHus er på 11.000 m2 og er bygget ved Aalborgs gamle tobaksområde, som har været i familien Obels ejerskab siden 1898. Lejlighederne udlejes fra d. 5. januar 2020 og er klar til indflytning i maj 2020.

Lige ved centrum, med sjælen af Vestbyen, ligger de attraktive lejligheder i ejendommen AstaHus. Her kan du leje et kvalitetshjem med udsigt til Limfjorden eller ud over byens tage. Omgivet af smukke, mørke murstensfacader og altaner til alle lejligheder får du autentisk byliv, varm nordisk stil og høj kvalitet. Alt sammen i et område, der har det hele, og hvor du kan gå til det meste.

Lejlighederne er lyse, har store vinduespartier og altan. AstaHus rummer i alt 118 lejligheder med varierende størrelser fra 53 til 141 m2, fordelt på to-, tre- eller fire-værelseslejligheder. Derudover enkelte penthouse-lejligheder, og lejligheder i to plan som giver en rækkehusfølelse.

AstaHus har både store og mindre boliger, der med sine fleksible indretning kan indfri langt de flestes behov. Med den attraktive beliggenhed og store variation i lejlighedernes størrelse henvender AstaHus sig til dig, der elsker byens liv og elsker Aalborg.

Ud over gårdmiljøet, der er et oplagt sted at møde naboerne, har hver lejlighed også egen altan eller terrasse, der giver mulighed for at være for dig selv. Enkelte af penthouse-lejlighederne i AstaHus har egen rummelig tagterrasse med en uovertruffen udsigt over Aalborg.

Alle interiørbilleder er fra prøvebolig i AstaHus.

NB: vi lejer ikke ud til bofællesskaber.

Se mere på AstaHus’ hjemmeside www.astahus.dk

Økonomi

Her får du et overblik over lejeudgiften og øvrige udgifter på dette lejemål. Kontakt mægler hvis du ønsker en fremvisning eller invitation til åbent hus. Du kan finde yderligere information og kontaktinformation på denne side.

Lejeudgift

Husleje pr. måned

11.650 Kr.

A conto varme

800 Kr.

A conto vand

600 Kr.

I alt pr. måned

13.050 Kr.

Betal ved indflytning

Husleje 1. måned

11.650 Kr.

A conto udgifter

1.400 Kr.

Forudbetalt
husleje 1 md.

11.650 Kr.

Depositum

34.950 Kr.

I alt

59.650 Kr.

Faciliteter

Alle vores lejemål er velholdte og attraktive. Desuden har mange af dem rigtig gode faciliteter i lejligheden – eller i ejendommen. Vedrørende denne ejendom kan du danne dig et overblik her:

Vaskemaskine
Tørretumbler
Opvaskemaskine
Køle- / Fryseskab
Depotrum
Altan/Terrasse
Husdyr - se dispensationsregler
Elevator
Cykelparkering
Energimærke A2015

Beliggenhed

Her kan du se beliggenheden på dette lejemål.

Vil du vide mere?

C.W. Obel Ejendomme tilbyder nyistandsatte og attraktive lejligheder i Storkøbenhavn og Aalborg. Vores lejligheder er fyldt med naturligt lys og designet i moderne stil, oftest med egen altan eller terrasse. Find dit nye hjem i trygge og behagelige rammer med plads til singler, par og den store eller lille familie.

Vil du vide mere om hvordan det er at bo hos os, så læs mere på vores Værd at vide som lejer side.

Kontakt os

C.W. Obel Ejendomme udlejer denne bolig via Lejeboligmægleren i Aalborg. Tag direkte kontakt til mægler, hvis du vil vide mere

33 33 03 33

Du kan også sende en besked, hvis du ønsker at blive kontaktet på telefon eller mail. Klik her for at sende besked til mægler.

Se lignende

C.W. Obel Ejendomme udlejer attraktive, velholdte lejemål til bolig og erhverv i både Storkøbenhavn og Aalborg. Her kan du se andre lejemål som minder om denne.