Adresse

Else Alfelts Vej 34 A, st. Dør2

2300 København S

Overtagelse

01-01-2024

Areal ㎡

71

Antal værelser

3

Husleje pr. md.

12.900 Kr.

3 værelses lejlighed i HeerupHave

Else Alfelts Vej 34 A, st. Dør2 2300 København S

HeerupHave består af 91 nye lejeboliger i Ørestad Syd fordelt på 77 lejligheder og 14 rækkehuse som ligger smukt side om side i rolige omgivelser blot ti minutter væk fra det centrale København.

Byggeriet er opført i moderne, københavnsk byggetradition og rummer både 2-, 3- og 4-værelses lejligheder og rækkehuse i 3 plan. HeerupHave er holdt i traditionel, københavnsk byggetradition med røde tegl som det gennemgående facademateriale. Bygningerne er desuden kendetegnet ved deres sorte aluminiumsaltaner, terrasser, grønne tage, gårdmiljø og den varierende højde.

HeerupHave ligger på Else Alfelts Vej 30-34, 2300 København S. På den ene side af ejendommen findes Kalvebod Fælleds smukke natur, og på den anden side er der shopping, koncertoplevelser, metro og Amager Strandpark inden for kort afstand.

HeerupHave er opkaldt efter den populære kunstner, Henry Heerup, som bl.a. var en del af det internationale kunstnerkollektiv COBRA.

Ejendommen har parkeringskælder med begrænset mulighed for at leje en p-plads.

HeerupHave er en ikke-ryger ejendom. Det betyder, at rygning ikke er tilladt i lejemålene eller på ejendommens indearealer. Rygning er udelukkende tilladt på terrasserne, altanerne eller ejendommens udearealer.
Dispensation til én mindre hund eller indekat kan ansøges.
Alle interiørbilleder er fra lignende lejlighed eller prøvebolig i ejendommen.

NB: vi lejer ikke ud til bofællesskaber.

Besøg HeerupHaves hjemmeside her: www.heeruphave.dk.

Økonomi

Her får du et overblik over lejeudgiften og øvrige udgifter på dette lejemål. Kontakt mægler hvis du ønsker en fremvisning eller invitation til åbent hus. Du kan finde yderligere information og kontaktinformation på denne side.

Lejeudgift

Husleje pr. måned

12.900 Kr.

A conto varme

550 Kr.

A conto vand

300 Kr.

I alt pr. måned

13.750 Kr.

Betal ved indflytning

Husleje 1. måned

12.900 Kr.

A conto udgifter

850 Kr.

Forudbetalt
husleje 1 md.

12.900 Kr.

Depositum

38.700 Kr.

I alt

65.350 Kr.

Faciliteter

Alle vores lejemål er velholdte og attraktive. Desuden har mange af dem rigtig gode faciliteter i lejligheden – eller i ejendommen. Vedrørende denne ejendom kan du danne dig et overblik her:

Opvaskemaskine
Tørretumbler
Altan/Terrasse
Køle- / Fryseskab
Vaskemaskine
Depotrum
Husdyr - se dispensationsregler
Elevator
Cykelparkering
Energimærke A2015

Beliggenhed

Her kan du se beliggenheden på dette lejemål.

Vil du vide mere?

C.W. Obel Ejendomme tilbyder nyistandsatte og attraktive lejligheder i Storkøbenhavn og Aalborg. Vores lejligheder er fyldt med naturligt lys og designet i moderne stil, oftest med egen altan eller terrasse. Find dit nye hjem i trygge og behagelige rammer med plads til singler, par og den store eller lille familie.

Vil du vide mere om hvordan det er at bo hos os, så læs mere på vores Værd at vide som lejer side.

Kontakt os

Ring til os hvis du vil vide mere

33 33 92 92

Du kan også sende en besked, hvis du ønsker at blive kontaktet på telefon eller mail. Klik her for at sende os en besked.

Se lignende

C.W. Obel Ejendomme udlejer attraktive, velholdte lejemål til bolig og erhverv i både Storkøbenhavn og Aalborg. Her kan du se andre lejemål som minder om denne.