Reserveret

Adresse

Mekanikvej 13, 1. mf.

2605 Brøndby

Overtagelse

01-02-2024

Areal ㎡

67

Antal værelser

2

Husleje pr. md.

10.400 Kr.

2 værelses lejlighed i Kirkebjerg Parken

Mekanikvej 13, 1. mf. 2605 Brøndby

Fremtidens Kirkebjerg folder sig ud med Glostrup på den ene side og Brøndby på den anden side.

.. Se mere

Et nyt bykvarter med attraktiv beliggenhed kun 15 km fra Rådhuspladsen og med 5 minutters gang til det lokale bytorv og tæt på Glostrup Station.

Kirkebjerg Parken er tegnet af GPP Arkitekter og opført i 2020/2021. Ejendommen består af 173 lejligheder i varierende størrelser fra 2-4 værelses lejligheder i størrelserne 56 m2 til 128 m2. Fra alle lejlighederne er der direkte udgang til altan eller terrasse. De fleste vendt mod syd eller vest.

Ejendommen danner rammen om hyggelige gårdmiljøer, hvor der er fokus på det grønne med rolige stier, græsarealer og orangerier.

I Kirkebjerg Parken får du et hjem i høj kvalitet med god planløsning og med gennemtænkt lysudnyttelse. Endvidere er den ekstra loftshøjde med til at give en god rumfølelse.

Der er mulighed for at leje en parkeringsplads i ejendommens p-kælder. Ydermere har hver bolig i Kirkebjerg Parken mulighed for at parkere på terræn med én bil. Det er muligt at oplade hybrid- eller elbiler.

Kirkebjerg Parken er en ikke-ryger ejendom. Det betyder, at rygning ikke er tilladt inde i lejemålene eller på ejendommens øvrige inde arealer. Rygning er udelukkende tilladt på ejendommens udearealer eller lejlighedernes terrasse eller altaner.

Dispensation til én mindre hund eller en indekat kan ansøges.

Alle interiørbilleder er fra lignende lejlighed eller prøvebolig i ejendommen.

NB: vi lejer ikke ud til bofællesskaber.

Læs om området på www.boikirkebjerg.dk og på Kirkebjerg Parkens egen hjemmeside www.kirkebjergparken.dk.

Økonomi

Her får du et overblik over lejeudgiften og øvrige udgifter på dette lejemål. Kontakt mægler hvis du ønsker en fremvisning eller invitation til åbent hus. Du kan finde yderligere information og kontaktinformation på denne side.

Lejeudgift

Husleje pr. måned

10.400 Kr.

A conto varme

350 Kr.

A conto vand

450 Kr.

I alt pr. måned

11.200 Kr.

Betal ved indflytning

Husleje 1. måned

10.400 Kr.

A conto udgifter

800 Kr.

Forudbetalt
husleje 1 md.

10.400 Kr.

Depositum

31.200 Kr.

I alt

52.800 Kr.

Faciliteter

Alle vores lejemål er velholdte og attraktive. Desuden har mange af dem rigtig gode faciliteter i lejligheden – eller i ejendommen. Vedrørende denne ejendom kan du danne dig et overblik her:

Tørretumbler
Opvaskemaskine
Køle- / Fryseskab
Vaskemaskine
Depotrum
Altan/Terrasse
Husdyr - se dispensationsregler
Elevator
Cykelparkering
Energimærke A2015

Beliggenhed

Her kan du se beliggenheden på dette lejemål.

Vil du vide mere?

C.W. Obel Ejendomme tilbyder nyistandsatte og attraktive lejligheder i Storkøbenhavn og Aalborg. Vores lejligheder er fyldt med naturligt lys og designet i moderne stil, oftest med egen altan eller terrasse. Find dit nye hjem i trygge og behagelige rammer med plads til singler, par og den store eller lille familie.

Vil du vide mere om hvordan det er at bo hos os, så læs mere på vores Værd at vide som lejer side.

Kontakt os

C.W. Obel Ejendomme udlejer denne bolig via Home. Tag direkte kontakt til mægler, hvis du vil vide mere

33 33 03 05

Du kan også sende en besked hvis du ønsker at blive kontaktet på telefon eller mail. Klik her for at sende besked til mægler.

Se lignende

C.W. Obel Ejendomme udlejer attraktive, velholdte lejemål til bolig og erhverv i både Storkøbenhavn og Aalborg. Her kan du se andre lejemål som minder om denne.