Adresse

Rebslagervej 20, 3. Dør9

2400 København NV

Overtagelse

01-07-2023

Areal ㎡

37

Antal værelser

1

Husleje pr. md.

6.900 Kr.

1 værelses lejlighed i Toppen - Lygten 37

Rebslagervej 20, 3. Dør9 2400 København NV

Lyse, moderne ungdomsboliger med altaner og udsigt over Nordvest og Nørrebro.

Lygten 37, 2400 København NV.

Nu kan du bo utroligt godt og fornuftigt småt midt mellem det livlige Nørrebro og blomstrende Nordvest. De 75 boliger, fordelt på tredje, fjerde og femte sal, varierer i form og størrelse fra 1 – 1,5 værelseslejligheder – fælles for dem er, at de har altan og indeholder lige det, du har brug for i hverdagen. Et lille køkken med køl, frys og mikroovn, et stort rummeligt badeværelse med brus og hylder, alle lejligheder har altan og karnap. Du får en bolig, du selv kan sætte dit præg på, en bolig med masser af lys og luft helt tæt på den urbane puls og med mulighed for tomatdyrkning og krydderurter i krukker på altanen. I stueetagen har du adgang til fælleslokale med tekøkken, bordfodbold, tv mv. samt fælles vaskeri.

Til boligen er der tilhørende kælderrum.

Adgangen til boligerne sker fra gårdrummet på Rebslagervej. Her kan du slappe af og hygge dig med venner og familie og her finder du også cykelparkering.

Ungdomsboligerne er bygget i gode materialer. Facadens teglskaller, changerende i brunlige og rustrøde nuancer, og de antracitgrå vindues- og dørrammer skaber et levende udtryk.    

Ejendommen ligger på hjørnet af Lygten og Rentemestervej, lige overfor Nørrebro Bycenter og få hundrede meter fra Nørrebro Station og metro. Ungdomsboligerne er placeret ovenpå en eksisterende bygning, der er omdannet fra skole til erhverv og butikker.

Aldersgrænsen ved underskriftstidspunktet er max. 26 år.

Ejendommen er en ikke-ryger ejendom, hvilket betyder, at rygning inde i lejlighederne eller på ejendommens øvrige indearealer ikke er tilladt. Rygning er udelukkende tilladt på terrasserne, altanerne og ejendommens øvrige udearealer.

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Billede er visualisering.

Energimærke under udarbejdelse.

Økonomi

Her får du et overblik over lejeudgiften og øvrige udgifter på dette lejemål. Kontakt mægler hvis du ønsker en fremvisning eller invitation til åbent hus. Du kan finde yderligere information og kontaktinformation på denne side.

Lejeudgift

Husleje pr. måned

6.900 Kr.

A conto varme

500 Kr.

A conto vand

300 Kr.

I alt pr. måned

7.700 Kr.

Betal ved indflytning

Husleje 1. måned

6.900 Kr.

A conto udgifter

800 Kr.

Forudbetalt
husleje 1 md.

6.900 Kr.

Depositum

20.700 Kr.

I alt

35.300 Kr.

Faciliteter

Alle vores lejemål er velholdte og attraktive. Desuden har mange af dem rigtig gode faciliteter i lejligheden – eller i ejendommen. Vedrørende denne ejendom kan du danne dig et overblik her:

Køle- / Fryseskab
Kogeplader
Mikroovn
Altan
Depotrum i kælder
Internet
Emhætte
Energimærke A
Cykelparkering
Elevator
Husdyr ikke tilladt
Vaskeri
Fælleslokale

Beliggenhed

Her kan du se beliggenheden på dette lejemål.

Vil du vide mere?

C.W. Obel Ejendomme tilbyder nyistandsatte og attraktive lejligheder i Storkøbenhavn og Aalborg. Vores lejligheder er fyldt med naturligt lys og designet i moderne stil, oftest med egen altan eller terrasse. Find dit nye hjem i trygge og behagelige rammer med plads til singler, par og den store eller lille familie.

Vil du vide mere om hvordan det er at bo hos os, så læs mere på vores Værd at vide som lejer side.

Kontakt os

C.W. Obel Ejendomme udlejer denne bolig via Propstep. Tag direkte kontakt til mægler, hvis du vil vide mere

33 60 55 66

Du kan også sende en besked, hvis du ønsker at blive kontaktet på telefon eller mail. Klik her for at sende besked til mægler.

Se lignende

C.W. Obel Ejendomme udlejer attraktive, velholdte lejemål til bolig og erhverv i både Storkøbenhavn og Aalborg. Her kan du se andre lejemål som minder om denne.