Kontorlokaler, der skaber resultater

Vores mission i C.W. Obel Ejendomme er at hjælpe virksomheder med at forbedre deres resultater gennem et attraktiv kontorlejemål og en mere effektiv udnyttelse af erhvervslokalerne. Midlerne til at opnå dette er større signalværdi, øget produktivitet, højere fleksibilitet og en forbedret totaløkonomi. C.W. Obel Ejendomme tilbyder kontorlejemål, der giver de optimale rammer for jeres virksomhed til at skabe bedre resultater.

Jeres kontorlejemål har stor signalværdi overfor kunder og partnere og ikke mindst stor praktisk indflydelse på medarbejdernes hverdag og produktivitet. C.W. Obel Ejendomme har en stor portefølje af kontorlejemål i København og Aalborg. Fælles for dem alle er en høj arkitektonisk kvalitet på gode beliggenheder og med optimal infrastruktur.

I vores arbejde med at udvikle kontorlejemål har vi fokus på at give vores kunder den bedste service, og vi bestræber os på at være ordentlige, omhyggelige og ansvarlige i vores arbejde. Vores erfaring er, at de rette kontorlokaler er et stort skridt på vejen mod en virksomheds succes.

Derfor - tal med os, når det er tid til at finde et nyt erhvervslejemål i København eller Aalborg.

Kontorlokaler der skaber større medarbejdertilfredshed

Omgivelserne for jeres kontorlokaler er ikke ligegyldige, tværtimod har vi gennem årene erfaret, at lokalernes visuelle udtryk i høj grad påvirker medarbejdernes trivsel og effektivitet.

Kontorlokaler hvis visuelle udtryk er inspirerende og interessant, vil bidrage til at øge trivslen såvel som lysten til at yde en ekstra indsats hos medarbejderne, men det er langt fra det eneste, I som virksomhed kan se frem til. Forbedres disse elementer af jeres virksomhed, kan I også se frem til øget produktivitet og vækst.

Hos C.W. Obel Ejendomme gør vi en dyd ud af at skabe de bedste rammer for alle vores kunder. Vælger I at leje jeres kontorlokaler gennem os, kan I derfor se frem til at få et kontorlejemål der er skræddersyet til jeres behov.

Lejede kontorlokaler giver øget fleksibilitet

Vælger I at indgå et samarbejde med C.W. Obel Ejendomme i forbindelse med leje af nye kontorlokaler, kan I se frem til øget fleksibilitet. Lejer I kontorlokaler gennem os, kan I til hver en tid flytte igen, når nye behov melder sig.

Der kan være mange årsager til, at en virksomhed er nødt til at flytte, men én ting er sikkert – vi hjælper med glæde med at finde jeres nye kontorlejemål og koordinere den fremtidige flytning.

Kontorlokaler der er skræddersyet til dine behov

I vores optik er det ikke ligegyldig, hvilken erhvervsejendom I vælger. Ejendommen har ikke kun en stor signalværdi, når det kommer til kunder og partnere, den er også af afgørende betydning for jeres medarbejderes ve og vel.

Vi hjælper jer derfor med at stille de rigtige spørgsmål for at sikre, at vi får skræddersyet den helt rette løsning til jer. I de følgende afsnit kan I læse mere om, hvilke aspekter vi i særdeleshed finder relevante i forbindelse med valg af kontorlokaler.

Hvor skal jeres kontorlejemål ligge?

Når I skal finde det kontorlejemål, der passer til virksomheden, er der mange faktorer, I skal tænke med ind i processen. Og infrastrukturen omkring jeres kontorlejemål er blandt de vigtigste.

Har I mange møder eller samarbejdspartnere i bestemte dele af byen? Pendler jeres medarbejdere med offentlig transport, cykler de, eller har størstedelen behov for parkering? Og hvad med jeres gæster – kommer de på cykel, med taxa eller i egen bil?

Hos C.W. Obel Ejendomme sætter vi en ære i at afklare jeres behov, så vi kan matche jer med det rigtige kontorlejemål. For det er ikke nok, at jeres kontorlokaler ligger i den rette by, vi skal også sikre at kvarteret, gaden – og etagen med – passer til jeres behov.

Kontorlokaler har betydning for arbejdskulturen

Når I skal vælge kontorlejemål er det værd at tage et blik på, hvordan medarbejderne arbejder bedst. Er I til store brainstorms eller fokuserede skrivesessioner? Er det på tide at give specialisterne egne kontorer, eller trænger I mere til at få rusket op i videns-siloerne ved en storrumsløsning med plads til uformel vidensdeling? Og hvordan med telefonkulturen – er det måske et kontorlejemål med plads til lyddæmpende kabiner, der skal prioriteres?

Hos C.W. Obel Ejendomme har vi kontorlokaler, der passer til netop jeres arbejdskultur – både der, hvor I er nu, og der hvor I måske gerne vil rykke kulturen hen. Vores erfaring fra mange års samarbejde med virksomheder om deres fysiske rammer er, at fleksible kontorlejemål, der kan indrettes efter individuelle ønsker og tilpasses efter behov, giver effektiv drift og størst mulighed for vækst.

Behov for service i jeres kontorlejemål

Når I rykker fra jeres gamle kontorlejemål til et nyt, er det værd at give jeres servicebehov et eftersyn. Servicebehov kan ændre sig over tid, og alene af den grund kan det være en god idé at revurdere ens behov i forbindelse med leje af nye erhvervslokaler. Måske er jeres virksomhed blevet større? Eller måske har I behov for flere mødelokaler, end I har i jeres nuværende ejendom? Ligegyldig hvilke behov I har, lover vi at hjælpe jer med at finde erhvervslokaler der opfylder de behov.

Vores udvalg af erhvervslokaler er bredt, og indbefatter både kontorlejemål med og uden fælles faciliteter. Tjek vores portefølje af erhvervslokaler, og find den ejendom der passer bedst til jeres behov! Vores udvalg skifter løbende, finder I ikke en ejendom, der falder i jeres smag, er I altid velkommen til at kontakte os.

Hvilke signaler sender jeres kontorlejemål?

Der er stor forskel på at træde ind i et højloftet, hvidkalket lokale med stuk og hvælvede vinduer, og på at have sin daglige gang i et moderne, strømlinet og energieffektivt nybyggeri. Hvilket scenarie der passer på jeres drøm om kontorlejemål og det image, I ønsker at styrke, ved I bedst. C.W. Obel Ejendomme har kataloget, der kan gøre den drøm til virkelighed. Og så er der bare tilbage at finde ud af, hvad der skal hænges på væggene.

Hvor mange grønne planter, bordfodboldborde og kaffemaskiner jeres virksomhed har brug for, overlader vi trygt til jer. Men ud fra antallet af medarbejdere og det indtryk, I ønsker at give kunder og samarbejdspartnere, kan vi tilbyde en række forskellige typer kontorlejemål, der hjælper jer på vej.

Lad os hjælpe jer med at finde det rette kontorlejemål

Hos C.W. Obel Ejendomme er vi eksperter i ejendomme både til erhverv og beboelse. Har I nogen spørgsmål eller behov for hjælp til at finde de rette kontorlokaler, kan I derfor trygt spørge os. Vi hjælper med alt information om ejendommen til booking af rundvisning. Kontakt os på mail@cwobel.dk eller ring til 33 33 94 94. Vi ser frem til at høre fra jer.