Kontorfællesskaber giver mulighed for networking og vidensdeling i fællesarealer

Leder I efter et nyt erhvervslejemål? I så fald bør I overveje at blive en del af et kontorfællesskab. Det er erhvervslejemålets faciliteter og services, der danner grundlag for kontorfællesskabets popularitet, da det at dele ejendom med andre virksomheder skaber nye muligheder for sparring, networking og vidensdeling.

Et kontorfællesskab kan dermed bidrage til ny inspiration og motivation, gennem den synergi der kan opstå i mødet med andre lejere. Det giver mulighed for at få et fællesskab og netværk med de virksomheder, som I sidder blandt.

Bliv klogere på fordelene ved at indgå i et kontorfællesskab, hvor der deles faciliteter med andre lejere i de følgende afsnit.

Derfor kan det betale sig at flytte i et kontorfællesskab

Når I er lejere i et kontorfællesskab, har I sammen med kontorets øvrige lejere fælles adgang til kontorets faciliteter Det betyder, at der foruden fordele som networking og vidensdeling, også er økonomiske fordele at hente ved denne type erhvervslejemål.

Der kan være mange penge at spare, hvis I vælger at dele faciliteter med andre virksomheder. En af de helt store fordele ved kontorfællesskaber og serviceret flerbrugerejendomme er, at I slipper for en masse administrative opgaver. Lejer I jer eksempelvis ind i en af vores flerbrugerhuse, sørger vi for de faciliteter og services, der bliver stillet til rådighed. På den måde kan I fokusere på det der vigtigt - jeres forretning.

I et kontorfællesskab skal I for eksempel ikke tænke på rengøring, internet, alarm, forsikring, frokost og kopimaskine. Og regner I de samlede udgifter ud, giver det med sikkerhed en billigere lejepris.

Det skal I overveje inden I vælger kontorfællesskab

Der er meget I bør tage stilling til, inden I lejer jer ind i en erhvervsejendom, hvor der er kontorfælleskab i form af fælles faciliteter og services. I de følgende afsnit kan I blive klogere på, hvilke aspekter der er vigtige at tage stilling til, inden I bliver en del af et kontorfællesskab.

Har I planer om at vækste i nærmere fremtid?

For at undgå at flytte igen inden for en kortere tidsramme, er det vigtigt, at I nøje overvejer fremtidsudsigterne for jeres virksomhed, inden I lejer jer ind i et kontorfælleskab. Det gælder nemlig om at finde et erhvervslejemål, der matcher både jeres planer for den nærmere fremtid og jeres nuværende behov.

Hvor meget service har I behov for?

Inden I lejer jer ind i et kontorfællesskab, bør I tage stilling til jeres behov for services. Måske ønsker I at blive en del af et større kontorfællesskab, hvor der er alt fra fælles kantine og reception til mødelokaler.

Nogle kontorfællesskaber tilbyder fri afbenyttelse af mødelokaler, andre kræver booking eller leje efter behov. I bør derfor vælge et lejemål, der lever op til jeres behov for mødelokaler. Visse virksomheder holder ofte konferencer eller større møder, er det tilfældet for jer, bør I finde et lejemål, hvor der er tilknyttet et større møde- eller konferencelokale.

Hos C.W. Obel Ejendomme finder I både erhvervslejemål med og uden fælles faciliteter. Uanset hvad I har behov for, finder I med sikkerhed et lejemål, der opfylder jeres behov og krav i vores portefølje.

Hvem ønsker I at dele faciliteter med?

Flere brancher kan nyde godt af den synergi, der kan opstå ved at dele faciliteter med andre virksomheder. Inden I vælger at blive en del af et kontorfællesskab, er det værd at overveje, hvilke andre lejere der allerede er i ejendommen, og det potentiale der kan være i dem.

Det vigtigste er dog trods alt, at I finder et lejemål, der lever op til jeres generelle behov.

Serviceret kontorfælleskab i København

Leder I efter et serviceret kontorfælleskab eller flerbrugerejendom i København? Hos C.W. Obel Ejendomme finder I et stort udvalg af erhvervslejemål med fælles faciliteter som kantine og reception. Under ledige lejemål finder du en oversigt over de erhvervslejemål, vi har tilgængelig på stående fod.

Har I behov for sparring og rådgivning om vores lejemål og muligheden for at blive en del af et større kontorfælleskab, er I altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 33 33 94 94.

Vær opmærksom på at vi udelukkende tilbyder kontorfællesskaber i form af fælles faciliteter og services. Det er dermed ikke muligt at leje en enkelt kontorplads.