En erhvervsmægler kan være afgørende for at klarlægge den enkelte virksomheds behov og for at bevare det store overblik i beslutningsprocessen.

Den lokale erhvervsmægler har et indgående kendskab til det specifikke marked, som virksomheden efterspørger. Leder du fx efter en erhvervsejendom i København, der passer på din virksomheds profil og potentiale, kan du med fordel benytte dig af en lokal erhvervsmægler i København.

På den måde får du et godt grundlag for at finde den erhvervsejendom, hvor netop din virksomhed kan trives og vokse på bedst mulig vis.

 Ejendomstorvet.dk, der er en sammenslutning af over 200 erhvervsmæglere over hele Danmark, kan du finde den erhvervsmægler, som passer til din virksomheds behov.

 

C.W. Obel Ejendomme

En erhvervsmægler kan siges at være matchmakeren mellem din virksomhed og et erhvervsejendomsselskab. Selvom et stigende antal af virksomheder benytter sig af en erhvervsmægler, og at tendensen er positiv, er det langt fra en nødvendighed.

C.W. Obel Ejendomme investerer i ejendomme i København og Aalborg, og vi har stor erfaring inden for erhvervsejendomme og udlejning af kontorlokaler.

Uanset om din virksomhed gør brug af ekstern rådgivning, hjælper C.W. Obel Ejendomme virksomheder med at forstå og klarlægge deres behov og finde det bedst mulige erhvervslejemål. Vil tilbyder specialekspertise i form af bl.a. spaceplannere, så vi på bedst mulig måde kan imødekomme alle vores kunders behov.

 
C.W. Obel Ejendomme tilbyder kvalitetsejendomme

Hvor skal man lede efter den perfekte erhvervsejendom? Inden din virksomhed hyrer en erhvervsmægler, kan I med fordel begynde på C.W. Obel Ejendommes hjemmeside, hvor vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsejendomme.

Her kan du se en oversigt over vores ledige lejemål 

C.W. Obel Ejendomme tilbyder rammerne, der hjælper din virksomhed med at skabe de bedst mulige resultater.