Strandvejen 70 (5)

Villa møder erhverv i Tuborg Nord

Flere og flere opdager Tuborg Nord i Hellerup - et område, der har oplevet stor udvikling i de seneste år.

05. april 2017 - Af Camilla Andreasen


Tuborg Nord er blevet populært for både store og små virksomheder, og mange københavnere er begyndt at slå deres rødder ned i de mange smukke nybyggede lejligheder, hvor havudsigt og nærhed til lokalmiljøet i Hellerup lokker.

Historie

Området blev anlagt som industrihavn i 1973 for at servicere Tuborgs fabrikker. Da produktionen ophørte på Tuborg Bryggerierne i 1996 blev størstedelen af deres bygninger erstattet med boliger og erhvervsejendomme. Arkitektfirmaer som Vilhelm Lauritzen, 3XN og Dissing + Weitling står bag mange af de nye ejendomme.


Område

Tuborg Nord ligger kun nogle få kilometer nord for København i den nordlige del af Svanemøllebugten, tæt på Hellerup by.

Tuborg Nord er tættere på København end man tror. Faktisk er der kun 7,5 km mellem Københavns Hovedbanegård og Philip Heymans Allé – en køretur på omkring 20 minutter. Området har også fortrinlige offentlige transportforbindelser. Der kører direkte buslinjer fra både Hellerup og Svanemøllen S-togsstation.

Tuborg Nords unikke beliggenhed gør området meget attraktivt for virksomheder og handlende. PwC, Saxo Bank, Torm, Regus og flere er allerede etablerede ved havnefronten.

Tuborg Havn ligger også i gåafstand til Hellerup med alle de lækre shopping og spiseoplevelser, byen er kendt for.

Lokalmiljø

Man kan stadigvæk finde eksempler på områdets industrielle fortid. For eksempel Rosenhuset, Tuborgs tidligere administrationsbygning, hvor Grøn Tuborg efter sigende blev opfundet og den tidligere mineralvandsfabrik med det ikoniske Tuborg skilt findes ved indgangen til havnen. Tuborg Havn er også hjem for Kongelige Dansk Yachtklub og science centeret Experimentarium. Svanemøllestranden og Hellerup Strand er kendte for deres fine sand og byder på rige muligheder for at tage en dukkert efter (eller før) arbejde i sommermånederne.


Ejendommene

C.W. Obel Ejendomme ejer og administrerer to ejendomme i Tuborg Havn. Philip Heymans Allé 29 er en tidligere domicilejendom, opført i 1995, der nu er en topmoderne flerbrugerejendom. Philip Heymans Allé 29 er fleksibelt opbygget og lejemålene kan derfor indrettes som både storrumskontorer og med mindre kontorer.

Strandvejen 70 er et flerbrugerhus for internationale virksomheder. Ejendommen er beliggende med stor synlighed i Hellerup og har en fantastisk udsigt over både Hellerup og Øresund.


Flere og flere opdager Tuborg Nord. Kan du se din virksomhed her?