Stilling ikke længere aktiv.jpg

Den ledige stilling er ikke længere aktiv.

Jobannonce

22. oktober 2019 - Af Camilla Andreasen


NB: Denne stilling er ikke længere aktiv. Kontakt C.W. Obel Ejendomme for mere information.

Vi fortsætter med at vokse gennem køb og nybyggeri af attraktive ejendomme. Til vores projektudviklingsafdeling i København søger vi derfor en dygtig projektudviklingschef. 

C.W. Obel Ejendomme forvalter kontor-, uddannelses- og boligejendomme for knap 9 mia. kr. Vi udlejer, administrerer og forvalter selv vores ejendomme, og deltager aktivt i udviklingen af nye ejendomme til egen portefølje.

Hent som PDF her

Stillingen og din profil

Vi ønsker at fortsætte væksten med en løbende tilførsel af nye attraktive bolig- og kontorejendomme i Københavnsområdet. Vi investerer i såvel nybygningsprojekter som turn-around af nedslidte erhvervsejendomme.

Projektudviklingsafdelingen i C.W. Obel Ejendomme etablerer og gennemfører nye ejendomsinvesteringer til vores egen portefølje, og deltager aktivt i processen fra start til slut. 

Udviklingen af nye projekter sker i tæt samarbejde med eksterne rådgivere, developere og entreprenører samt kollegaer internt.

Du har betydelig erfaring med udvikling og gennemførelse af ejendomsprojekter, f.eks. hos en ejendomsinvestor, developer, entreprenør eller rådgiver.

Du besidder stor byggeteknisk indsigt og forretningsforståelse. Vi ser gerne, at du tillige har erfaring med tilvejebringelse af plangrundlag.

Du er igangsættende, ansvarsfuld og løsningsorienteret. Du er udadvendt og sikrer naturligt et godt og bredt samarbejde såvel eksternt som internt.
Du har fokus på kvalitet og er komfortabel med at forhandle og indgå aftaler.

Vi tilbyder

C.W. Obel Ejendomme har hovedkontor i hjertet af København og er en arbejdsplads med god atmosfære, korte beslutningsprocesser og 36 dygtige kollegaer.

Vi tilbyder en høj grad af frihed i hverdagen og en attraktiv lønpakke.

C.W. Obel Ejendomme er beliggende Vestergade 2C, 1456 København K.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, bedes du maile din ansøgning og CV mærket ”Projektudviklingschef” til job@cwobel.dk

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Torben Black, tlf.: 20 67 65 66 eller projektudviklingsdirektør Kim Freilev, tlf.: 40 82 94 94.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgninger behandles i takt med at de modtages. Alle henvendelser behandles fortroligt.

For yderligere information om C.W. Obel Ejendomme, klik her.