Teglværkskajen (38).jpg

Teglværkskajen - Investering i Københavnske lejeboliger baseret på klare trends og stærke partnerskaber

Når C.W. Obel Ejendomme investerer i moderne lejeboliger i København er det baseret på en sund tro på byens fremtidige udvikling. Men de moderne familieboliger på Teglholmen markerer ikke blot fremtidstro i forhold til boligmarkedet, men også en optimistisk tilgang til nye partnerskaber i byen.

19. november 2014 - Af Camilla Andreasen


Projektet "Teglværkskajen" er opkaldt efter det historiske navn for Teglholmen i København, hvor ObeL-LFI Ejendomme har indgået en aftale med By & Havn om at købe et attraktivt grundareal. Her bliver 200 lejeboliger tilpasset storbyens voksende gruppe af videns- og innovationsarbejdere opført i de kommende år. De første boliger, i det 20.000 m² store projekt, forventes klar til indflytning allerede i efteråret 2016. Her fortæller administrerende direktør i C.W. Obel Ejendomme, Torben Black, mere om partnerskaberne bag Teglværkskajen og om, hvordan C.W. Obels Ejendommes værdier er med i samarbejdet.

Investering i lejeboliger guidet af klare værdier og stærke partnerskaber

Teglværkskajen marker på sin vis et nyt skridt for C.W. Obel Ejendomme, men er ikke en afvigelse fra tidligere strategi og værdier, understreger Torben Black: "Det vigtigste for os er at vores lejeboliger bliver arkitektonisk attraktive, udført i højeste kvalitet og med langsigtet ejerskab for øje. De samme værdier som gennemsyrer vores valg på erhvervsmarkedet er også fuldstændigt gældende her!" Boligerne er altså en investering, der også vil komme de fremtidige lejere til gode, fortæller Torben Black og understreger at det er vigtigt at det også bliver lejligheder, som man befinder sig godt i og som har en god disponering i forhold til storbylivet. "Det er det vi har brugt rigtigt meget energi på at få skabt og derfor bliver boligerne også lidt større end gennemsnittet, det gør netop at vi får de her tre eller fireværelses lejligheder, som er veldisponerede til den moderne familie" udtaler han.

C.W. Obel Ejendommes fokus på stærke og langsigtede relationer har formet arbejdet som investor, hvor fokus har været på at etablere solide relationer med stærke partnere i hvert deres felt: "Det er klart, at vi har sørget for at etablere et godt team rundt om det første større boligprojekt, som det her jo er" påpeger Torben Black. Agenda Property er med som projektudviklere, Danielsen Architecture som arkitekter, og entreprenørselskabet V8 Construction har bidraget med deres erfaring. "Vi er et team. Vi er sammen om at skabe det her projekt. Alle kommer med særlige kompetencer, som supplerer de andre partners" uddyber Torben Black. Foruden kapital og en sikker hånd på investeringsmarkedet bidrager C.W. Obel Ejendomme med erfaring fra projektudvikling, hvor nylige projekter som Empire Kvarteret på Nørrebro og Danisco Ejendommen i Københavns Havn træder frem.

Det tager tid at udvikle, bygge og drive denne type projekter, hvad enten det drejer sig om et vibrerende forretningskvarter som på Nørrebro, eller et levende og moderne boligområde som Teglværkskajen. "Det er langsigtet planlægning, og det er langsigtet strategi vi laver og derfor betyder gode og langsigtede forhold til vores partnere meget, " fortæller Torben Black.  

Teglværkskajen repræsenterer mulighederne for investering i Københavns boligmarked

Investeringen på Teglholmen markerer en sikker tro på en række stærke trends, der præger erhvervslivet i hovedstaden, understreger Torben Black: "København er inde i en meget spændende udvikling med fortsat befolkningstilvækst og stor efterspørgsel efter moderne attraktive boliger, der matcher nutidens boligkrav." I takt med voksende efterspørgsel på vidensarbejdere i hovedstaden følger et øget behov for moderne og attraktive boliger - og de positive trends på arbejdsmarkedet og i befolkningstilvæksten ser ikke ud til at stoppe foreløbigt.

Underliggende trends for boliginvesteringer i København: Læs vores interview med Torben Black her.

I takt med at Teglholmen de kommende år færdigudbygges vil området blive et nyt attraktivt boligområde i København, ikke mindst i lyset af beslutningen om udbygningen af Metroen til området. Teglholmen er en fortsættelse af kanalbyggeriet ved Sluseholmen og bliver på alle måder en integreret del af byen.

Vil du vide mere om C.W. Obels investering i erhvervs- og boligejendomme? Kontakt Torben Black på telefon 33339494 og hør mere.