Pressemeddelelse,Kirkebjerg.WEB.jpg

Raundahl & Moesby opfører boliger i Brøndby til Obel-LFI Ejendomme

Pressemeddelelse

12. august 2019 - Af Camilla Andreasen


Nu går omdannelsen af det gamle erhvervsområde i det nordlige Brøndby i gang. Kirkebjerg skal gennem en årrække transformeres til en helt ny levende og grøn bydel med op til 2.000 boliger.

Et af de første projekter i det nye område bliver Kirkebjerg Parken. Projektet er udviklet af Raundahl & Moesby, der også er totalentreprenør for den kommende ejer Obel-LFI Ejendomme.

Kirkebjerg Parken bliver et flot gennemført etagebyggeri med teglfacader. Der er til samtlige boliger enten altan eller terrasse samt udsigt til grønne arealer. Kirkebjerg Parken får i alt 173 attraktive familieboliger i størrelsen 60 – 130 kvadratmeter. Byggeriet opføres i tre etaper med henblik på udlejning. Første etape med 70 boliger igangsættes nu, og de sidste to etaper i 2020. Omkring årsskiftet 2020/2021 kan de første beboere flytte ind.

”Vi er glade for muligheden for at deltage i udviklingen af Kirkebjerg området med dette attraktive boligbyggeri. Visionerne for området er spændende, og vi er overbeviste om, at det bliver et attraktivt boligområde med et godt nærmiljø og nem adgang til offentlig transport”, fortæller administrerende direktør Torben Black, Obel-LFI Ejendomme.

”Vi har gennem flere år samarbejdet med bygherren. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med opførelsen af Kirkebjerg Parken”, siger administrerende direktør Carsten Raundahl fra Raundahl & Moesby. Han takker samtidig Brøndby Kommune for et rigtigt godt samarbejde om udvikling af projektet.

Også Brøndbys borgmester Kent Max Magelund (S) er glad for, at der nu kommer gang i byggeriet af den nye bydel.

”Efter flere års planlægning og arbejde med lokalplanerne er det meget tilfredsstillende, at det nu begynder at munde ud i noget mere håndgribeligt. Jeg er helt overbevist om, at Kirkebjerg bliver et attraktivt boligområde for de kommende beboere”, siger borgmesteren.

Projektet er tegnet af GPP Arkitekter og COWI er rådgivende ingeniør. Obel-LFI Ejendomme er blevet rådgivet af Bruun & Hjejle og NIRAS. Kromann Reumert har rådgivet Raundahl & Moesby.