Den ledige stilling er ikke længere aktiv.

Jobannonce

17. juni 2019 - Af Camilla Andreasen


NB: Denne stilling er ikke længere aktiv. Kontakt C.W. Obel Ejendomme for mere information.

Vi fortsætter med at vokse gennem byggeri af nye boligejendomme i Storkøbenhavn og Aalborg. Til vores boligafdeling, hvis fokus på moderne forvaltning af nybyggede boligejendomme søger vi en dygtigt kollega til en stilling som property manager/ejendomsadministrator i København.

C.W. Obel forvalter ejendomme for 8 mia. kr. Vi udlejer, administrerer og forvalter selv vores erhvervsejendomme. Du kommer derfor helt tæt på de daglige beslutninger vedrørende ejendommene og beslutningsprocessen er kort.

Hent som PDF her

Jobbet

Som property manager/ejendomsadministrator hos C.W. Obel Bolig tager du sammen med boligchefen og kollegaerne i boligafdelingen hånd om en portefølje af nybyggede og nyere boligejendomme. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Ejendomsadministration.
  • Kundeservice i både skriftligt og tale.
  • Vedligeholdelse af data, herunder oprettelse af nye kunder, opkrævninger, lejereguleringer, opsigelser og fraflytninger, driftsregnskaber m.v.
  • Optimering af vores brug af administrationssystemet UNIK.
  • Udarbejdelse af lejekontrakter.
  • Deltagelse i udarbejdelse af materiale til udlejning.
  • Sammen med kollegaerne i afdelingen sikre moderne forvaltning.

Din profil

Du har lidt erfaring med nybyggede boliger, og synes det er spændende. Du er fx færdig med en uddannelse som finansbachelor eller finansøkonom, men kan også have en anden baggrund. Du har godt kendskab til UNIK.

Dit væsen er vigtigt. Du skal være servicemindet og en glad kollega, og du har evnerne til at udvikle dig. Vi prioriterer faglig udvikling og deltagelse i kurser højt, og sikrer at der er udviklingsmuligheder i jobbet.

Du er selvigangsættende, samvittighedsfuld og omstillingsparat. Det falder dig naturligt at tage ansvar. Du er god til at formulere dig, da kommunikation med vores kunder er en stor del af dagligdagen. Du trives sammen med andre mennesker. Du ser muligheder og løsninger fremfor problemer.

Vi tilbyder

Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og der er mulighed for reduceret arbejdstid, fx 32 timer ugentligt.

C.W. Obel Bolig tilbyder en arbejdsplads med god atmosfære, en høj grad af frihed og en attraktiv lønpakke.  

C.W. Obel Bolig er beliggende Vestergade 2C, 1456 København K.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, bedes du maile din ansøgning mrk. ”Property manager - Bolig” til job@cwobel.dk.

Vil du vide om mere stillingen, er du velkommen til at kontakte boligchef Mette Haarup, tlf. 33 33 92 92 eller mhp@cwobel.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgninger behandles i takt med at de modtages. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Del denne nyhed