CWOB_WEB.jpg

Den ledige stilling er ikke længere aktiv.

Jobannonce

23. marts 2020 - Af Camilla Andreasen


NB: Denne stilling er ikke længere aktiv. Kontakt C.W. Obel Bolig for mere information.

Vi fortsætter med at vokse gennem byggeri af nye boligejendomme i Storkøbenhavn og Aalborg. Til vores boligafdeling, hvis fokus på moderne forvaltning af nybyggede boligejendomme søger vi en dygtigt kollega til en stilling som property manager/ejendomsadministrator i København.

C.W. Obel forvalter ejendomme for 9 mia. kr. Vi udlejer, administrerer og forvalter selv vores erhvervsejendomme. Du kommer derfor helt tæt på de daglige beslutninger vedrørende ejendommene og beslutningsprocessen er kort.

Hent som PDF her

Jobbet

Som property manager/ejendomsadministrator hos C.W. Obel Bolig tager du sammen med boligchefen og kollegaerne i boligafdelingen hånd om en portefølje af nybyggede og nyere boligejendomme. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Ejendomsadministration.
  • Kundeservice i både skriftligt og tale.
  • Vedligeholdelse af data, herunder oprettelse af nye kunder, opkrævninger, lejereguleringer, opsigelser og fraflytninger, driftsregnskaber m.v.
  • Optimering af vores brug af administrationssystemet UNIK.
  • Udarbejdelse af lejekontrakter.
  • Deltagelse i udarbejdelse af materiale til udlejning.
  • Sammen med kollegaerne i afdelingen sikre moderne forvaltning.

Din profil

Du har lidt erfaring med nybyggede boliger, og du har godt kendskab til UNIK Bolig.

Dit væsen er vigtigt. Du skal være servicemindet og en glad kollega, og du har evnerne til at udvikle dig. Vi prioriterer faglig udvikling og deltagelse i kurser højt, og sikrer at der er udviklingsmuligheder i jobbet.

Du er selvigangsættende, samvittighedsfuld og omstillingsparat. Det falder dig naturligt at tage ansvar. Du er god til at formulere dig, da kommunikation med vores kunder er en stor del af dagligdagen. Du trives sammen med andre mennesker. Du ser muligheder og løsninger fremfor problemer.

En god arbejdsplads

C.W. Obel Bolig har kontor i hjertet af København og er en del af C.W. Obel Ejendomme. Det er en arbejdsplads med god atmosfære, korte beslutningsprocesser og knap 40 kollegaer. 

Der venter dig et spændende job i et velkonsolideret privatejet ejendomsselskab. Hos C.W. Bolig lægger vi vægt  på service, nærhed og dialog i vores tilgang til vores lejere, samarbejdspartnere og kollegaer.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt i forhold til de stillede krav og kvalifikationer.

Vil du vide mere om C.W. Obel Bolig og C.W. Obel Ejendomme, så tjek vores hjemmesider:
www.cwobel-bolig.dk og www.cwobel-ejendomme.dk

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, bedes du maile din ansøgning mrk. ”Property manager - Bolig” til job@cwobel.dk.

Vil du vide om mere stillingen, er du velkommen til at kontakte boligchef Mette Haarup, tlf. 61 55 62 66 eller mhp@cwobel.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgninger behandles i takt med at de modtages. Alle henvendelser behandles fortroligt.