Mikado House (34).jpg

Nytænkende erhvervslejemål i Københavns flerbrugerhuse

Hos C.W. Obel Ejendomme oplever vi en stigende interesse for erhvervslejemål i vores servicerede flerbrugerhuse i København. Konceptet tilbyder høj kvalitet i fleksible rammer og tiltrækker virksomheder i alle størrelser.

28. maj 2015 - Af Camilla Andreasen


Der findes mange spændende muligheder for små og mellemstore virksomheder på jagt efter passende erhvervslejemål i København. Listen strækker sig fra intime kontorfællesskaber til prangende erhvervsejendomme, og med udviklingen af en række nytænkende servicerede flerbrugerhuse på Christianshavn, i Ørestad og i Hellerup har virksomheder fået nye muligheder for at vise sig fra deres bedste side overfor kunder, partnere og medarbejdere uden at skulle investere unødigt dyrt i domiciler eller trofæejendomme.

Flerbrugerhuset sikrer professionel effektivitet med plads til den enkelte virksomhed

Hører trofæejendomme fortiden til? Vi har vendt spørgsmålet før, og selvom svaret måske ikke er et entydigt ja, har de tidligere så populære domiciler fået konkurrence af en række nye former for erhvervslejemål i København og andre danske byer. Vores flerbrugerhuse er et simpelt koncept, der samler det bedste fra flere verdener - de kombinerer domicilets stærke ansigt udadtil og professionelle effektivitet med kontorfællesskabets synergi og rige muligheder for tilpasning af det enkelte lejemål indadtil.

Der findes en lang række fordele ved servicerede flerbrugerhuse, som flere og flere erhvervslejere er ved at få øjnene op for. På bundlinjen ligger en klart bedre udnyttelse af kvadratmeter og dermed et mere effektivt lejemål. Men effektiviteten er ikke alene henvist til budgetterne. Den er kendetegnende ved alle husets funktioner. Flerbrugerhusene trækker en række add-on funktioner ud af de enkelte lejemål og samler dem i lækre og funktionelle fællesfaciliteter. Mødelokaler, kantine og fitnesscenter - alt dette kan køres professionelt, med stordriftsfordele og det seneste udstyr og teknologi, uden at de enkelte lejemål skal udnytte dyrebare kvadratmeter hertil.

Disse kvadratmeter kan i stedet gå til udvikling af kerneforretningen og glade medarbejdere. Vi oplever gang på gang, hvad mulighederne for professionel kantinedrift, og gennemtænkte, inspirerende og fleksible omgivelser gør ved medarbejderne og arbejdsmiljøet i virksomheden. De fleste sætter pris på daglig mad fra et rigtigt køkken, frem for noget ud af en mikroovn - og med professionel organisering har den enkelte virksomhed rig mulighed for at få indflydelse på den daglige gang i huset.

Flerbrugerhuse er målrettet fleksibel imødekommelse af den enkelte lejers behov

Den enkelte lejers medbestemmelse og indflydelse i servicerede flerbrugerhusene sikres igennem erhvervslejeforeninger, der sætter rammerne for samarbejdet og medindflydelsen, således at alle lejemål uanset størrelse kan have en stemme i husets drift.

Hos C.W. Obel Ejendomme driver vi vores flerbrugerhuse med et klart hensyn til de enkelte kunders behov og skarpt øje for de mange muligheder, der findes i at kombinere fællesfaciliteter med individuelt tilpassede kontorlokaler. Erhvervslejemålets effektivitet øges med fleksible løsninger og professionel kant. For hvert lejemål arbejder vores tekniske afdeling tæt sammen med spaceplanners og arkitekter for at kunne rådgive nye kunder om den bedst mulige og mest fleksible indretning. Inspiration kommer ikke blot indefra, og vi gør vores til at inspirere fremtidige kunder og sørge for at lokalerne får plads til at inspirere deres medarbejdere. De attraktive erhvervslejemål er optimeret for at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø og i takt med virksomhedens skiftende behov optimerer vi løbende lejemålet, hvilket flerbrugerhusenes fleksible rammer giver gode muligheder for.

Flerbrugerhuse giver således små og mellemstore virksomheder helt nye muligheder for at styrke deres image og præsentere sig med professionel kant. Når de samtidigt giver funktionelle lejemål, med fokus på medarbejderne, arbejdsgange og en højere effektivitet per kvadratmeter, mener vi, at vi har udviklet et stærkt værktøj til at hjælpe vores kunder til sundere og mere effektive virksomheder.

Vil du høre mere om mulighederne i vores flerbrugerhuse - se mere her eller kontakt Camilla Andreasen på 33339494 og hør, hvad vi kan gøre for dig!