Guldbersgade (45).JPG

Nørrebros nye kulturelle hotspot

Anmelderroste restauranter, shopping, caféliv, uddannelse og kultur - Guldbergsgade danner rammen om et spændende lokalmiljø med masser af potentiale for udvikling.

12. september 2016 - Af Camilla Andreasen


Der sker spændende ting i Guldbergsgade kvarteret på Nørrebro i København for tiden. Området har undergået en transformation med målrettet fokus på lokalområdet, lokalt liv og byrum, - et sted hvor hverdag, kultur, handel og natteliv går op i en højere enhed. Med inspiration fra andre storbyer som London og New York, har C.W. Obel Ejendomme i samarbejde med Briq Group - forvandlet Guldbergsgade kvarteret til et dynamisk mødepunkt i København, hvor der er plads til at bo, spise, feste, opleve, handle og være.

Filosofien bag forvandlingen bygger på en solid lokal forankring af den kreativitet og ånd der allerede kendetegner området, og det kræver et spændende forretningsliv.

Guldbergsgade 29 danner rammen om flere nye virksomheder der sammen bringer liv, atmosfære, shopping og servering til området.

Spise og drikke

Der er allerede flyttet store navne ind på Guldbergsgade 29. Michelin kokken Christian Puglisi serverer økologisk pizza, charcuteri og bagværk i den anmelderroste restaurant Bæst og bageriet Mirabelle. Det verdenskendte mikrobryggeri To Øl har for nyligt åbnet dørene til tappehallen Brus, med plads til over 26.000 liter øl. Det 750 m² store areal huser også restauranten SPONTAN, med Michelin kokken Christian Gadient ved roret, samt bar og butik hvor diverse forskellige øller og moste kan købes med hjem.

Shopping

Området omkring Guldbergsgadekvarteret har i et stykke tid været kendt for sine mange små, uafhængige boutiques, især omkring Birkegade og Elmegade. Guldbergsgade 29 bidrager til dette unikke lokalmiljø med blandt andet en butik med det danske denim og modebrand, Won Hundred og Fairstyles med deres koncept for bæredygtig mode-, bolig- og skønhedsprodukter.  Videre har den bæredygtige frisørkæde Zenz åbnet salon i ejendommen.

Lokalmiljø - liv og kultur

Guldbergsgade 29 ligger også hus til Københavns Erhvervsakademis Empire Campus, der med sine 19.000 m² er hjemsted for 2.000 studerende. Det sætter sit præg på et i forvejen kreativt område, og afspejler både Nørrebros mangfoldighed og entreprenørånd.

Empire Bio ligger i hjertet af Guldbergsgadekvarteret, og har sat området på Københavns kulturelle kort siden 2001.

Guldbergsgade Ejendommene består af forskellige ejendomme og lejemål fordelt over Nørrebrogade, Meinungsgade og Guldbergsgade. Ejendommene har hver deres unikke stil og karakter.

Se vores ejendomsportefølje for Guldbergsgadekvarteret.