Solceller_Jan_WEB.jpg

Endnu en ejendom får ’makeover’ med grønt fokus

Et omfattende projekt har været i gang, hvor ejendommen Mikado House i Ørestad har gennemgået en større makeover, netop med fokus på både brugeroplevelse og den grønne agenda.

08. juli 2022 - Af Helle Nielsen


Vi har i C.W. Obel Ejendomme altid haft fokus på, hvordan vi løbende kan optimere brugeroplevelsen for vores kunder. Ligeledes har vi med flere forskellige tiltag løbende skruet op for ambitionerne inden for bæredygtighed.

Et omfattende projekt har været i gang, hvor ejendommen Mikado House i Ørestad har gennemgået en større makeover, netop med fokus på både brugeroplevelse og den grønne agenda.

Arbejdsglæde og god energi
Mikado House tilbyder flotte kontorlokaler og en lækker moderne indretning med mange muligheder. Et sådant kundeløfte kræver løbende modernisering og optimering. Blandt de nyligt igangsatte tiltag er en opdatering af det centrale atrium, som er blevet endnu mere indbydende og tidssvarende. Samtidig er der blevet installeret solceller på hele bygningen, og sidst, men ikke mindst, er Mikado House blevet udstyret med ladestandere til elbiler.

Atrium i tidssvarende rammer
Det nye atrium harmonerer perfekt med vores vision for Mikado House. Det skal være et sted, hvor man kan udfolde sig kreativt, og hvor man har lyst til at opholde sig. I bygningens hjerte er der kommet en ny café og helt nye møbler med både arbejdsstationer, sofagrupper og spisepladser. Vi har fjernet springvandet, men til gengæld tilføjet behagelig baggrundsmusik, som skaber det rette miljø til de mange sociale situationer, der udspiller sig.

Kundechef hos C.W. Obel Ejendomme, Janne Holbøll-Bagge, er glad for det nye og moderne atrium i Mikado House, og hun ser et stort potentiale i udnyttelsen af det åbne rum:

“Det er en stor glæde med de nye og mere tidssvarende rammer for atriummet. Det er blevet et langt mere indbydende rum, og jeg håber, at vores kunder vil kunne mærke en fornyet inspiration i det daglige,” fortæller hun.

Thomas Bigum, som er en af lejerne i Mikado House, oplever, at medarbejdere og kunder har taget godt imod det nye atrium:

”Vores medarbejdere viser stolt deres arbejdsplads frem til venner og familie, og derudover kan jeg lide effekten af, at vores kunder møder et fantastisk atrium med liv i huset som det første på rejsen, inden vi går videre ind i mødelokalerne.”

Besparelser for lejerne
Installationen af solceller på Mikado House er vores største solcelleprojekt til dato. Omfanget af projektet ses blandt andet ved, at anlægget er på hele 265 kW, hvilket der ikke er mange solcelledrevne bygninger i landet, der kan bryste sig af.

Solcellerne, der leveres af firmaet Blue Cells, kommer ikke kun miljøet til gode, men vil også betyde mærkbare besparelser for kunderne. Anlægget kobles til ejendommens fællesforbrug og vil som minimum dække forbrug på køl og ventilation på solrige dage.

Solcelleinstallationen glæder Teknisk direktør, Lasse Smidt. Han ser mange muligheder i, at Mikado House i fremtiden vil køre på grøn energi:

“Det er utroligt positivt, at C.W. Obel Ejendomme og Mikado House er med til at gå i front for den grønne omstilling. Det kommer både kunderne og miljøet til gode, og det er med til at cementere Mikado House som et fremsynet og bæredygtigt hus.”