Strandvejen 70 (63).jpg

Elegante kontorlokaler i Hellerup samler det bedste fra flere verdener

Udviklingen af et nyt serviceret flerbrugerhus i Hellerup på grænsen til Københavns hastigt voksende erhvervskvarter i Nordhavnen, byder på kontorlejemål, der kombinerer sikker stil med effektiv modernitet.

17. marts 2015 - Af Camilla Andreasen


Det nordlige København oplever en stærk udvikling i disse år, hvor tætte forbindelser til København skaber grobund for et virksomhedskvarter, der kombinerer tradition med international udsigt. Med skabelsen af et nyt flerbrugerhus i Tuborg Havn kan C.W. Obel Ejendomme tilbyde kontorlokaler i Hellerup, som kombinerer det bedste fra flere verdener. Her er havudsigt, havneliv og frokostrestauranter farvet af lokalmiljøet langs Strandvejen i Hellerup, men også en klar indflydelse fra det nærved liggende Nordhavn, der byder på tæt forbindelse til centrum, ny infrastruktur og løsninger præget af effektiv fleksibilitet.

Moderne kontorlokaler i Hellerup præget af tradition og kvalitet

Hvert hus i vores portefølje har sit eget særpræg og muligheder. Det tidligere domicil på Philip Heymans Allé i Tuborg Havn er bygget af Carlsberg i 1990'erne, og bærer den verdensomspændende virksomheds fokus på tradition, kvalitet og effektivitet. C.W. Obel Ejendomme har ejet bygningen siden 2005 og er i gang med at udvikle ejendommen til et muligt flerbrugerhus. Udviklingen følger de samme værdier, som Carlsberg i sin tid lagde i byggeriet, men sætter disse ind i nye og fleksible rammer, for at kunne imødekomme en stigende efterspørgsel fra vores kunder. Omdannelsen sker som svar på en tendens med øget efterspørgsel på kontorlejemål i vores flerbrugerhuse. Konceptet tiltrækker moderne virksomheder, der har øje for fordelene ved fleksible løsninger med professionel kant og ønsker at vise sig fra deres bedste side overfor kunder og medarbejdere.

I Hellerup giver ejendommens udtryk og sikre stil et effektivt og moderne look til virksomheder, der ønsker at nyde godt af flerbrugerhusets fordele og det fremvoksende erhvervsområdes muligheder - alt sammen indenfor 30 minutter fra centrum. Med kontorlejemål, der kan strække sig fra 500 m² til flere etager vil en lang række virksomheder kunne nyde godt af beliggenheden og de spændende kontorlokaler.

Kontorlejemål i servicerede flerbrugerhuse sætter kunden i fokus

København er inde i en stærk erhvervsudvikling i disse år, og med stadig tilflytning til byen vokser nye erhvervscentre frem drevet af store nationale og internationale investeringer og en infrastruktur, der binder dem tæt til resten af byen - og hele verden.

Udviklingen drives af stærke konjunkturer og et fokus på nytænkende og fleksible løsninger, hvor viden og virksomheder samles i effektive klynger. Det samme fokus på effektivitet og stordriftsfordele går igen - om end i noget mere beskeden grad - i serviceret flerbrugerhus-konceptet. Kontorlejemål i flerbrugerhuse giver små og mellemstore virksomheder mulighed for at have en professionel præsentation udadtil, for derigennem at styrke deres image. Fællesarealerne øger effektiviteten per m² ved at samle funktioner som kantine, reception og mødelokaler uden for det enkelte lejemål. Den enkelte kunders medbestemmelse og indflydelse i flerbrugerhusene sikres igennem erhvervslejeforeninger, der sætter rammerne for samarbejdet og medindflydelsen, således at alle lejemål uanset størrelse kan have en stemme i husets drift.

Vores tekniske afdeling arbejder tæt sammen med spaceplannere og arkitekter for at rådgive nye kunder omkring indretning, så vi sikrer effektive og fremtidssikrede løsninger. De attraktive kontorlokaler er optimeret for at skabe det bedst mulige og mest inspirerende arbejdsmiljø for medarbejderne, og i takt med virksomhedens skiftende behov kan vi være med til at optimerer lejemålet, hvilket servicerede flerbrugerhusenes fleksible rammer giver gode muligheder for.