C.W. Obel Ejendomme søger Property manager
/ejendomsadministrator

Vi fortsætter med at vokse gennem både køb og byggeri af nye ejendomme i København og Aalborg. Vi søger derfor en ny dygtig kollega til en stilling som property manager/ejendomsadministrator i København med fokus på kontor- ejendomme.

14. juni 2018 - Af Camilla Andreasen


C.W. Obel Ejendomme forvalter ejendomme for 8 mia. kr. Vi udlejer, administrerer og forvalter selv vores erhvervsejendomme. Du kommer derfor helt tæt på de daglige beslutninger vedrørende ejendommene og beslutningsprocessen er kort.

Jobbet

Som property manager/ejendomsadministrator hos C.W. Obel Ejendomme tager du sammen med kundechefen hånd om en portefølje af ejendomme. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Administration af ejendomme og lejemål
  • Kundeservice og -dialog, både skriftligt og mundtligt
  • Vedligeholdelse af data, herunder oprettelse af nye kunder, opkrævninger, lejereguleringer, opsigelser og fraflytninger, driftsregnskaber m.v.
  • Optimering af vores brug af administrationssystemet UNIK
  • Deltagelse i udarbejdelse af lejekontrakter og materiale til lejeprospekter

Din profil

Du har lidt erfaring fra ejendomsbranchen, og synes den er spændende. Du er fx færdig med en uddannelse som finansbachelor eller finansøkonom, men kan også have en anden baggrund.

Dit væsen er vigtigst. Du skal være servicemindet og en glad kollega, og du har evnerne til at udvikle dig. Vi ser for os, at du med tiden bliver superbruger på UNIK. Vi prioriterer faglig udvikling og deltagelse i kurser højt, og sikrer at der er udviklingsmuligheder i jobbet.

Du er selvigangsættende, samvittighedsfuld og omstillingsparat. Det falder dig naturligt at tage ansvar. Du er god til at formulere dig, da kommunikation med vores kunder er en stor del af dagligdagen. Du trives sammen med andre mennesker. Du ser muligheder og løsninger fremfor problemer.

Vi tilbyder

C.W. Obel Ejendomme tilbyder en arbejdsplads med god atmosfære, en høj grad af frihed og en attraktiv lønpakke.  

C.W. Obel Ejendomme er beliggende Vestergade 2C, 1456 København K.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, bedes du maile din ansøgning mrk. ”Property manager” til job@cwobel.dk.

Vil du vide om mere stillingen, er du velkommen til at kontakte kundechef Janne Holbøll-Bagge, tlf. 33 33 94 94 eller jhb@cwobel.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgninger behandles i takt med at de modtages. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Del denne nyhed