Vi søger en boligchef

Jobannonce

26. juli 2018 - Af Camilla Andreasen


Vi fortsætter med at udvide vores investeringer i moderne udlejningsboliger, og nærmer os indenfor de næste år 1.000 lejligheder. Vi søger derfor en ny dygtig kollega til en ny stilling som boligchef med ansvar for at varetage og optimere vores forretningsområde for boliginvesteringer.

Hent som PDF her.

Jobbet

Som boligchef hos C.W. Obel Ejendomme tager du hånd om en portefølje af moderne boligejendomme, som vil fortsætte med at vokse de kommende år. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Opfølgning på eksterne forvalteres administration og drift af ejendommene.
  • Optimering af førstegangs- og genudlejninger i samarbejde med eksterne samarbejdsparter.
  • Implementering af nybyggede boligejendomme, herunder markedsføring, udlejning og idriftsætning.
  • Implementering af interne styringssystemer og arbejdsprocesser for boligejendomme.
  • Etablere den rette balance mellem out-sourcing og in-house aktiviteter i takt med, at porteføljen vokser.
  • Videreudvikling af forretningsområdet.

Vi forvalter alene vores egne ejendomme. Beslutningsprocesserne er derfor korte og effektive med fokus på faglighed, effektivitet og best practice samt optimering af drift og indtjening på såvel kort som lang sigt.

Stillingen refererer til direktionen.

Din profil

Du har erfaring fra ejendomsbranchen, gerne med moderne effektiv drift og administration af boligejendomme. Du er selvigangsættende, samvittighedsfuld og omstillingsparat. Det falder dig naturligt at tage ansvar og drive processerne frem mod mål. Du tager lederskab og trives sammen med andre mennesker. Du ser muligheder og løsninger fremfor problemer, og får tingene til at ske i en god og humørfyldt ånd. 

Vi prioriterer faglig og personlig udvikling højt og sikrer, at der er udviklingsmuligheder i jobbet.

Vi tilbyder

C.W. Obel Ejendomme tilbyder en arbejdsplads med god atmosfære, en høj grad af frihed og en attraktiv lønpakke. Vi er 30 kollegaer, der arbejder fra hovedkontoret i Vestergade 2C, 1456 København K og afdelingskontoret i Aalborg. Du får arbejdssted på kontoret i København, men der må påregnes lidt rejseaktivitet til Aalborg.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, bedes du maile din ansøgning mrk. ”Boligchef” til job@cwobel.dk. Vil du vide om mere stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Torben Black, tlf. 33 33 94 94 eller tbl@cwobel.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Ansøgninger behandles i takt med at de modtages. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Del denne nyhed