C.W. Obel Ejendomme sælger historisk erhvervsejendom i Aarhus

C.W. Obel Ejendomme har solgt ejendommen Christiansgade 30 m.fl., Aarhus til DADES med overtagelse 1. maj 2017.

04. april 2017 - Af Camilla Andreasen


Ejendommen består af 3.192 m2 kontor og ligger i det centrale Aarhus med en eftertragtet beliggenhed mellem Aarhus Å, Aros og Rådhuspladsen. Handlen omfatter hovedhuset Christiansgade 30 og baghuset Bødker Balles Gård. Begge ejendomme er løbende istandsat og fremstår som moderne erhvervsejendomme.

Ejendom med mange muligheder Hovedhuset, opført i 1931, blev totalrenoveret i 2008, hvor Exner Arkitekter fik tilført ejendommen helt nye dimensioner. Reklamebureauet ENVISION har domicil i hovedhuset, mens der i baghuset Bødker Balles Gård er 770 m2 ledig til genudlejning enten til erhverv eller boligkonvertering.

”Vi glæder os over samarbejdet og aftalen med DADES. Med salget til DADES har både ejendommen og ENVISION samt kommende nye lejere i baghuset fået en god fremtidig ejer” siger Torben Black, adm. direktør i C.W. Obel Ejendomme.

”Christiansgade 30 er en meget eftertragtet erhvervsejendom, som fremstår velvedligeholdt og har en god placering i det centrale Aarhus. Købet er en udvidelse af DADES’ portefølje i Aarhus, hvor vi i december købte en anden attraktiv erhvervsejendom, Rådhuspladsen 3-5. Begge køb stemmer godt overens med DADES’ investeringsstrategi, som også indbefatter attraktive kvalitetsejendomme i Aarhus” siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i DADES.

Parterne er enige om, at købsprisen og de øvrige handelsvilkår er fortrolige.

For mere information kontakt C.W. Obel Ejendomme