Bo,-særpris_WEB.jpg

C.W. Obel Ejendomme modtager HOFORs særpris Den Gyldne Termostat

Vi er stolte over, at HOFOR har valgt at hylde vores driftsleder, Bo Andreasen, for hans arbejde med at optimere energiforbruget på de mange ejendomme i vores portefølje.

12. marts 2019 - Af Camilla Andreasen


C.W. Obel Ejendomme modtager HOFORs særpris Den Gyldne Termostat.

C.W. Obel Ejendommes samlede portefølje var stærkt repræsenteret i HOFORs liste over ForsynOmeter-ejendomme med særlig høj præstation. Hele 10 af ejendommene var at finde blandt top 30 kandidaterne. Det er især C.W. Obel Ejendommes driftsleder, Bo Andreasen, hvis indsats hyldes. Det er første gang, at særprisen uddeles til en driftsleder for en ejendomsportefølje. Dommerne valgte at give prisen for at hædre en person, der med ”ansvaret for driften af en lang række ejendomme, har mulighed for at arbejde systematisk med at optimere energiforbruget på rigtig mange kvadratmeter.”

”Når vi kigger på, hvilke ForsynOmeter-ejedomme, der præsterer allerbedst, så finder vi ikke mindre end 10 C.W. Obel-ejendomme i top 30. Ved køb af en ejendom eller idriftsættelse efter en renovering gennemgår C.W. Obel hele ejendommen fra A til Z for at sikre, at energien udnyttes optimalt. Vi ved, at der ikke kun arbejdes med at optimere vand- og varmeforbruget, men blandt andet også el-og ventilationssystemer. Vi vil endnu engang anerkende, hvor langt I allerede er nået og for at være med til at gå forrest i kampen om en grønnere omstilling. Det flotte resultat fortjener anerkendelse.”, lød det i begrundelsen fra dommerne.

Bo vil gerne fremhæve det tætte samarbejde med Lars Henriksen fra LH-VVSTeknik som en afgørende faktor i de fine resultater, som C.W. Obel Ejendomme opnår. ”Hver gang vi får en ny ejendom, så sætter vi os ned, kigger på de tal, der er, og når vi ser, at de ikke svarer til normen, så går Lars og jeg alt minutiøst igennem for at finde ud af, hvad det er, der ikke spiller. Det kan være alt lige fra blandesløjfer, hvor det løber lige igennem til fuldstændig forkert indregulerede ventilationer til radiatorer. Så laver vi en plan for, hvordan vi angriber det, og derefter går Lars i gang med at rette op.”

Billede: KEA, Guldbergsgade 29N, København

Den Gyldne Termostat er en pris indstiftet af HOFOR, og prisoverrækelsen blev afholdt den 12. marts. Prisen uddeles hvert år af HOFOR til en person, som har sparet en masse energi og gjort en stor indsats for at udvikle og udbrede intelligent energistyring.