C.W. Obel Ejendomme bygger 118 lejligheder på Strandvejen centralt i Aalborg

Pressemeddelelse - AstaHus i Aalborg

04. maj 2018 - Af Camilla Andreasen


C.W. Obel Ejendomme igangsætter nu opførelsen af 118 attraktive familieboliger i AstaHus på hjørnet af Strandvejen og Badehusvej centralt i Aalborg. Lejlighederne udlejes fra efteråret 2019 til indflytning i starten af 2020.

AstaHus er opkaldt efter Asta Obel, der i 1956 oprettede Det Obelske Familiefond på grundlag af C.W. Obels tobaksfabrik på Badehusvej.

”Vi er glade for at kunne igangsætte boligprojektet på hjørnet af Strandvejen og Badehusvej. Projektet igangsættes i forlængelse af vedtagelsen af en ny lokalplan for området. I et godt samarbejde med Aalborg Kommune er der skabt et godt grundlag for en transformation af området til bl.a. moderne familieboliger”, udtaler Torben Black, adm. direktør i C.W. Obel Ejendomme.

”Aalborg er inde i en meget spændende udvikling med fortsat befolkningstilvækst og stor efterspørgsel efter moderne og attraktive familieboliger. Med investeringen centralt i Aalborg få vi udvidet vores aktiviteter i Aalborg til at omfatte både erhvervs- og boligejendomme”, supplerer Torben Black.
Projektet er udviklet i samarbejde med Raundahl & Moesby, ERIK Arkitekter, COWI og Brix & Kamp.

Kontakt: Torben Black, 33 33 94 94