C.W. Obel Ejendomme1
C.W. Obel Ejendomme Text

Ledige erhvervslejemål i København, Aalborg og Aarhus

Hos C.W. Obel Ejendomme tilbyder vi attraktive erhvervslejemål og ledige kontorlokaler i København, Aalborg og Aarhus. Vores erhvervslokaler og kontorlejemål ligger i nyistandsatte og funktionelle erhvervsejendomme med høje arkitektoniske standarder og attraktiv beliggenhed i forhold til den forventede byudvikling. Alle vores erhvervslejemål er gennemgribende renoveret med udgangspunkt i vores lejeres behov, både på kort - og lang - sigt, og vi er stolte af at kunne tilbyde vores lejere unikke og effektive kontorlokaler ud over det sædvanlige.

I forbindelse med indflytning drøfter vi lejerens indretningsbehov og giver den kommende lejer mulighed for at trække på vores erfaring omkring f.eks. indretning af kontorer og arealudnyttelse. 

På disse sider kan du se alle vores ledige lejemål i København, Aalborg, Aarhus samt Parkering og Detail, eller du kan følge linkene ovenfor og søge erhvervslejemål direkte i den by du er interesseret i. En oversigt over alle erhvervsejendomme findes her. Vi håber du finder det helt rigtige lejemål for dig og din virksomhed.