Bedre rammer.
Bedre resultater.

Se vores ledige erhvervslejemål

Vores mission er at hjælpe virksomheder med at forbedre deres resultater gennem en mere effektiv udnyttelse af deres erhvervslokaler. Midlerne til at opnå dette er større signalværdi, øget produktivitet, højere fleksibilitet og en forbedret totaløkonomi. C. W. Obel Ejendomme tilbyder attraktive erhvervslejemål, der giver de optimale rammer for jeres virksomhed, til at skabe bedre resultater.

Ledige erhvervslejemål

Et stærkt image er afgørende for omverdenens opfattelse af jeres virksomhed. Det hænger uløseligt sammen med jeres erhvervslokaler. Faktorer som beliggenhed, arkitektur, personlighed og udstråling hjælper effektivt til, at I fremstår bedst muligt over for jeres kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Erhvervslejemål, der skaber resultater

Inspirerede medarbejdere er afgørende for produktiviteten. Vores daglige omgivelser har stor betydning både for humør, energi og samarbejde. Og I har måske også oplevet, hvordan interessante erhvervslejemål og motiverende omgivelser øger trivslen og lysten til at yde en ekstra indsats?

Vores erfaring fra mange års samarbejde med virksomheder om deres fysiske rammer er, at fleksible erhvervslokaler og kontorer, der kan indrettes efter individuelle ønsker og tilpasses efter behov, giver effektiv drift og størst mulighed for vækst.

Nye erhvervslejemål er således en vigtig investering i fremtiden. Det handler ikke kun om kvadratmeterpris, men om alt det, der er afgørende for virksomhedens succes: styrket image, produktive medarbejdere og dermed mulighed for vækst. 

  1. W. Obel Ejendomme tilbyder kontorlejemål i erhvervsejendomme med høj arkitektonisk kvalitet på gode beliggenheder og med optimal infrastruktur. Vi har fokus på at give vore kunder den bedste service, og vi bestræber os på at være ordentlige, omhyggelige og ansvarlige i vores arbejde.

Det betyder vi kan hjælpe jer med at finde det rette erhvervslejemål, der giver jer de optimale rammer for at skabe de bedste resultater.

Sådan vælger du det rette erhvervslejemål

At vælge, hvor man skal bo er en stor beslutning. Jeres erhvervslokaler har stor signalværdi overfor kunder og partnere og ikke mindst stor praktisk indflydelse på medarbejdernes hverdag og produktivitet. C. W. Obel Ejendomme har en stor portefølje af erhvervslejemål i København og Aalborg, og vores erfaring er, at det rette erhvervslejemål er et stort skridt på vejen mod en virksomheds succes.

Beliggenhed for jeres erhvervslejemål

Når I skal finde det erhvervslejemål, der passer til virksomheden, er der mange faktorer, I skal tænke med ind i processen. Og infrastrukturen omkring jeres erhvervslokaler er blandt de vigtigste.

Har I mange møder eller samarbejdspartnere i bestemte dele af byen? Pendler jeres medarbejder ind med offentlig transport, cykler de, eller har størstedelen behov for parkering? Og hvad med jeres gæster – kommer de på cykel eller med taxa, eller i egen bil?

Hos C. W. Obel Ejendomme sætter vi en ære i at afklare jeres behov, så vi kan matche jer med det rigtige erhvervslejemål. For det er ikke nok at jeres erhvervslejemål ligger i den rette by, vi skal også sikre at kvarteret, gaden – og etagen med – passer til jeres behov.

Service i jeres erhvervslokaler

Når I rykker fra jeres gamle erhvervslejemål til et nyt, er det værd at give jeres servicebehov et eftersyn. For over tid vil jeres virksomheds behov for service som reception, kantine og mødelokaler kunne ændre sig.

Måske overvejer I, om det er tid til egen kantine og kok – det åbner en verden af muligheder for at opgradere mødeopdækningen og forkæle både kunder og medarbejdere.

Eller måske vil I bruge flytningen som en lejlighed til at opgradere jeres mødefaciliteter, så kampen om det ledige lokale omsider kan få en ende. Og måske har I brug for et erhvervslejemål, der kan det samme som det, I kommer fra – blot med plads til flere eller færre medarbejdere.

I vores portefølje af erhvervslejemål tilbyder C. W. Obel Ejendomme både kontorlokaler med egne og fælles faciliteter.

Den gode flytning

En flytning fra gamle til nye erhvervslejemål kan være hård. Vores erfaring er, at den blødeste flytning opnås ved at forberede sig rigtigt, så man kommer godt over i det nye erhvervslejemål.

Invitér medarbejderne på udflugt til deres nye rammer, før I flytter ind – det højner forventningens glæde og løfter sløret for, hvor I er på vej hen sammen.

I C.W. Obel Ejendomme hjælper vi jer til at finde det erhvervslejemål der passer til jeres ambitioner og behov, og vi rådgiver også gerne om praktikken frem til overtagelse og indflytning.

Indretning af jeres erhvervslokaler

Hvor mange grønne planter, bordfodboldborde og kaffemaskiner jeres virksomhed har brug for, overlader vi trygt til jer. Men ud fra antallet af medarbejdere og det indtryk, I ønsker at give kunder og samarbejdspartnere, kan vi tilbyde en række forskellige typer erhvervslejemål, der hjælper jer på vej.

For der er stor forskel på at træde ind i et højloftet, hvidkalket lokale med stuk og hvælvede vinduer, og på at have sin daglige gang i et moderne, strømlinet og energieffektivt nybyggeri. Hvilket scenarie der passer på jeres drøm om erhvervslejemål og det image, I ønsker at styrke, ved I bedst. Men vi har kataloget, der kan gøre den drøm til virkelighed. Og så er der bare tilbage at finde ud af, hvad der skal hænges på væggene.