Find erhvervslejemål i København og omegn

At finde det rette erhvervslejemål i København og omegn kan opleves som at lede efter en nål i en høstak. For der er rigtig mange lokaler til leje at vælge imellem, hvis du ønsker adresse i København, på Frederiksberg eller i Hellerup. I C.W. Obel Ejendomme er det vores erfaring, at det kan være en rigtig god investering for en virksomhed med den rigtige adresse på sit erhvervslejemål. Derfor har vi en stor portefølje af attraktive erhvervslejemål i både København, på Frederiksberg og i Hellerup.

 

Når dine erhvervslokaler har en stærk udstråling, påvirkes virksomhedens image positivt. Er arbejdsmiljøet inspirerende, skabes arbejdsglæde og produktivitet hos medarbejderne, og når lokalerne er fleksible, kan de udvikle sig i takt med virksomhedens behov.

 

Udgiften til kontorlokaler bør ikke kun ses som en driftsomkostning for en virksomhed. Lokalerne kan nemlig være en aktiv medspiller i udviklingen af virksomhedens forretning.

 

Tag cyklen til dit erhvervslejemål i København og på Frederiksberg

København er cyklernes by. Og når du søger lokaler til leje i København og på Frederiksberg er cykelforholdene værd at tænke med. Andre faktorer, I med fordel kan overveje er, om I har mange møder eller samarbejdspartnere i bestemte dele af byen? Pendler jeres medarbejdere ind med offentlig transport, cykler de, eller har størstedelen behov for parkering? Og hvad med jeres gæster – kommer de på cykel eller med taxa, eller i egen bil?

Frederiksberg Kommune tilbyder attraktive parkeringsforhold, og er en nem bydel at komme rundt i. Samtidig tilbyder bydelen både metro og en lang række buslinjer. Derfor vil et erhvervslejemål på Frederiksberg være en god løsning for den virksomhed som har behov for at kunne tilbyde parkering og let adgang med offentlig transport.

C.W. Obel Ejendomme har erhvervslejemål i København, på Frederiksberg og i Hellerup, der passer til netop jeres behov for transport og parkering, så ingen behøver kæmpe om hverken p-pladser eller cykelstativer.

Lokaler til leje i København og Hellerup med vandudsigt

Udsigt til vand kan noget helt særligt. Mange af vores erhvervslejemål i København ligger attraktivt med kig til havn eller kanal. Adgangen til de spændende rekreative områder direkte til vandet i vores erhvervslejemål i København er med til at øge trivslen og arbejdsglæden hos medarbejderne.

Erhvervslokaler på Frederiksberg tæt på grøn oase

Frederiksberg er kendetegnet ved en unik kombination af gode transportmuligheder og et væld af små og store grønne åndehuller – fra den velkendte og velbesøgte Frederiksberg Have med kig ind til elefanterne i Zoo, til mindre besøgte men ikke mindre skønne pletter som Lindevangsparken, tæt på vores et af erhvervslejemål på Frederiksberg – en oplagt destination for en gåtur i frokostpausen.

Service i jeres erhvervslejemål

Når I rykker fra jeres gamle lokaler til et nyt erhvervslejemål i København, på Frederiksberg eller i Hellerup, er det værd at give jeres servicebehov et eftersyn. For over tid vil jeres virksomheds behov for service som reception, kantine og mødelokaler kunne ændre sig.

Måske overvejer I, om det er tid til egen kantine og kok – det åbner en verden af muligheder for at opgradere mødeopdækningen og forkæle både kunder og medarbejdere.

Eller måske vil I bruge flytningen som en lejlighed til at opgradere jeres mødefaciliteter, så kampen om det ledige lokale omsider kan få en ende. Og måske har I brug for et erhvervslejemål, der kan det samme som det, I kommer fra – blot med plads til flere eller færre medarbejdere.

I vores portefølje af lokaler til leje i København, på Frederiksberg og i Hellerup tilbyder C. W. Obel Ejendomme både kontorlokaler med egne og fælles faciliteter.