Overvejer du et nyt kontorlejemål?

At vælge sit kontorlejemål er en stor beslutning. Leje af kontorlokaler handler ikke kun om kvadratmeterpris, men om alt det, der er afgørende for virksomhedens succes: styrket image, produktive medarbejdere og dermed mulighed for vækst. 

Kontorlejemål, der skaber resultater

Vores mission i C.W. Obel Ejendomme er at hjælpe virksomheder med at forbedre deres resultater gennem et attraktiv kontorlejemål og en mere effektiv udnyttelse af deres kontorlejemål. Midlerne til at opnå dette er større signalværdi, øget produktivitet, højere fleksibilitet og en forbedret totaløkonomi. C. W. Obel Ejendomme tilbyder kontorlokaler, der giver de optimale rammer for jeres virksomhed, til at skabe bedre resultater.

Jeres kontorlejemål har stor signalværdi overfor kunder og partnere og ikke mindst stor praktisk indflydelse på medarbejdernes hverdag og produktivitet. C. W. Obel Ejendomme har en stor portefølje af kontorlejemål i København og Aalborg. Fælles for dem alle er en høj arkitektonisk kvalitet på gode beliggenheder og med optimal infrastruktur.

I vores arbejde med at udvikle kontorlejemål har vi fokus på at give vore kunder den bedste service, og vi bestræber os på at være ordentlige, omhyggelige og ansvarlige i vores arbejde. Vores erfaring er, at det rette kontorlejemål er et stort skridt på vejen mod en virksomheds succes.

Derfor - tal med os, når det er tid til at finde et nyt kontorlejemål.

Kontorlokaler og arbejdskultur

Når I skal vælge kontorlejemål er det værd at tage et blik på, hvordan medarbejderne arbejder bedst. Er I til store brainstorms eller fokuserede skrivesessioner? Er det på tide at give specialisterne egne kontorer, eller trænger I mere til at få rusket op i videns-siloerne ved en storrumsløsning med plads til uformel vidensdeling? Og hvordan med telefonkulturen – er det måske et kontorlejemål med plads til lyddæmpende kabiner, der skal prioriteres?

Hos C.W. Obel Ejendomme har vi kontorlokaler der passer til netop jeres arbejdskultur – både der, hvor I er nu, og der hvor I måske gerne vil rykke kulturen hen. Vores erfaring fra mange års samarbejde med virksomheder om deres fysiske rammer er, at fleksible kontorlejemål, der kan indrettes efter individuelle ønsker og tilpasses efter behov, giver effektiv drift og størst mulighed for vækst.

Behov for service i jeres kontorlejemål

Når I rykker fra jeres gamle kontorlejemål til et nyt, er det værd at give jeres servicebehov et eftersyn. For over tid vil jeres virksomheds behov for service som reception, kantine og mødelokaler kunne ændre sig.

Måske vil I bruge flytningen til et nyt kontorlejemål som en lejlighed til at opgradere jeres mødefaciliteter, så kampen om det ledige lokale omsider kan få en ende. Og måske har I brug for et kontorlejemål, der kan det samme som det, I kommer fra – blot med plads til flere eller færre medarbejdere.

I vores portefølje af erhvervslejemål tilbyder C. W. Obel Ejendomme både kontorlokaler med egne og fælles faciliteter.

Hvor skal jeres kontorlejemål ligge?

Når I skal finde det kontorlejemål, der passer til virksomheden, er der mange faktorer, I skal tænke med ind i processen. Og infrastrukturen omkring jeres kontorlejemål er blandt de vigtigste.

Har I mange møder eller samarbejdspartnere i bestemte dele af byen? Pendler jeres medarbejdere ind med offentlig transport, cykler de, eller har størstedelen behov for parkering? Og hvad med jeres gæster – kommer de på cykel eller med taxa, eller i egen bil?

Hos C. W. Obel Ejendomme sætter vi en ære i at afklare jeres behov, så vi kan matche jer med det rigtige kontorlejemål. For det er ikke nok at jeres kontorlokaler ligger i den rette by, vi skal også sikre at kvarteret, gaden – og etagen med – passer til jeres behov.

Hvilke signaler sender jeres kontorlejemål?

Der er stor forskel på at træde ind i et højloftet, hvidkalket lokale med stuk og hvælvede vinduer, og på at have sin daglige gang i et moderne, strømlinet og energieffektivt nybyggeri. Hvilket scenarie der passer på jeres drøm om kontorlejemål og det image, I ønsker at styrke, ved I bedst. CW Obel Ejendomme har kataloget, der kan gøre den drøm til virkelighed. Og så er der bare tilbage at finde ud af, hvad der skal hænges på væggene.

Hvor mange grønne planter, bordfodboldborde og kaffemaskiner jeres virksomhed har brug for, overlader vi trygt til jer. Men ud fra antallet af medarbejdere og det indtryk, I ønsker at give kunder og samarbejdspartnere, kan vi tilbyde en række forskellige typer kontorlejemål, der hjælper jer på vej.