alt text here

Wildersgade 8

Det handler om resultater


Mange tænker sjældent over, hvor stor betydning kontorlokaler har for de resultater, virksomheder skaber. Ejendommen Wildersgade 8 på Christianshavn indeholder alle nødvendige ingredienser for at kunne tilbyde de bedste rammer for en virksomheds succes: god signalværdi udadtil, høj produktivitet blandt medarbejderne og fleksible lokaler, der kan tilpasses i takt med virksomhedens udvikling. Tilsammen er det opskriften på, hvordan udgiften til kontorlokaler bliver til en særdeles god investering for virksomheden.

Wildersgade 8 er et præsentabelt kontoreejndom - tegnet af Danielsen Architecture og opført i år 2000 - og fremstår med lækre kvalitetsmaterialer som et nyere hus i den rigtige stil. Den imødekommende lobby har dobbelt lofthøjde, og på alle etager er der et godt flow med store vinduer i antracitgrå stål, som giver et imponerende lysindfald og en flot udsigt til bl.a. Christians Kirke. Af fællesfaciliteter kan fremhæves god kantine med mulighed for udendørs spisning på terrasse og fælles mødelokale med let adgang fra lobbyen.

Kunderne i ejendommen på Wildersgade 8 kan begejstres over den centrale placering i København med mange rekreative muligheder i nærområdet og få skridt til cafeer, restauranter og butikker. De moderne omgivelser og de funktionelle løsninger ansporer samtidigt til inspiration, arbejdsglæde og et højt output pr. medarbejder.

Hver etage er fleksibelt indrettet som åbent kontor med egne toiletter, tekøkken samt rum til kopi/print m.m. Men indretningen kan tilpasses virksomhedens behov med selvstændige kontorer eller mødelokaler.

Wildersgade 8 ligger med kun 4 minutters gang til Christianshavn Metro og adskillige buslinjer fra Torvegade. Til fods eller på cykel er der hurtig adgang til Kgs. Nytorv og resten af City. Under ejendommen er der egen parkeringskælder.

Med et lejemål i Wilersgade 8 optimeres de samlede huslejeomkostninger bedst muligt.

LOADING...